Lotgenoten Podcast

Personal Assistant

Limburghaven 2, Nieuwegein
1,000€
80

The Task

Ben jij een veelzijdige, gepassioneerde en hardwerkende professional die klaar is om de groeiende wereld van podcasting en ondernemerschap te betreden? Wil je deel uitmaken van het Lotgenoten Podcast team en samen met ons de wereld veroveren? Dan is de functie van Personal Assistant bij de Lotgenoten Podcast precies wat je zoekt!

De Lotgenoten Podcast is met ruim 6 miljoen kijkers en luisteraars de nummer 1 podcast voor ondernemers in Nederland en ons bereik blijft snel groeien. Ons doel is om de luisteraars te inspireren door grote ondernemers uit te nodigen voor gesprekken en hun inspirerende verhalen te delen, met een sterke focus op ondernemerschap en persoonlijke groei. Zie hier ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@LotgenotenPodcast  

Dit is een veelzijdige functie waar je verantwoordelijk bent voor diverse taken (niet alle taken ga je uitvoeren, maar degene die het best bij jou passen):

- Content marketing en onderhoud van social media kanalen

- Uitvoeren en managen van affiliate en sponsor taken.

- Voorbereiden en controleren van de afleveringen en content, inclusief copywriting voor YouTube-beschrijvingen en captions.

- Beantwoorden van e-mails en onderhouden van contact met gasten.

- Assisteren bij het behalen van KPI's en kwartaaldoelen.

- Het actief bijhouden van de podcast analytics

- Actief deelnemen aan teamvergaderingen en altijd beschikbaar zijn voor communicatie via mail, WhatsApp, Slack, etc.

Lees hier de hele vacature: https://docs.google.com/document/d/1OtUVTymQ2Xx_yegkHovT0hBuAiW7Z1_ROx5eU4HxNAA/edit

Sign up for taskBack to overview