Professional voor het schrijven en herschrijven van wervende teksten

Thuis
1,000€

The Task

Wij zijn op zoek naar een ervaren professional op het gebied van schrijven en herschrijven van wervende teksten om ons te helpen met het verbeteren van onze marketingcommunicatie. Als professional op het gebied van tekstschrijven zul je verantwoordelijk zijn voor het creëren van overtuigende en impactvolle teksten die onze doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie.

Taken:

  • Contentcreatie: Je zult wervende teksten creëren voor verschillende marketingmaterialen, zoals websites, advertenties, brochures, nieuwsbrieven, blogs en social media. Dit omvat het schrijven van pakkende koppen, boeiende intro's en overtuigende call-to-actions die de aandacht trekken en de lezers aanzetten tot verdere interactie.
  • Herschrijven en optimaliseren: Je zult bestaande teksten herschrijven en optimaliseren om ze  wervend, duidelijk en impactvol te maken. Dit omvat het herstructureren van zinnen, het verbeteren van de flow van de tekst, het versterken van de voordelen en het aanpassen van de inhoud aan de behoeften en interesses van de doelgroep.
  • Doelgroepanalyse: Je zult onderzoek doen naar onze doelgroep om inzicht te krijgen in hun behoeften, uitdagingen, interesses en voorkeuren. Op basis van dit inzicht zul je wervende teksten schrijven die aansluiten bij hun verwachtingen en hen overtuigen van de waarde van onze producten of diensten.
  • Merkconsistentie: Je zult ervoor zorgen dat de geschreven teksten consistent zijn met onze merkidentiteit, tone-of-voice en kernboodschappen. Je hebt een goed begrip van ons merk en kunt de juiste toon en stijl hanteren om de gewenste merkbeleving over te brengen.
  • SEO-optimalisatie: Je zult rekening houden met zoekmachineoptimalisatie (SEO) bij het schrijven en herschrijven van teksten. Dit omvat het integreren van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van koppen en subkoppen, en het zorgen voor een goede leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de content.
  • Feedback verwerken: Je zult samenwerken met het marketingteam en andere belanghebbenden om feedback te verzamelen en deze te verwerken in de teksten. Je bent open voor suggesties en kunt effectief communiceren om de gewenste boodschap en doelstellingen te bereiken.

We zoeken naar een professional met bewezen ervaring in het schrijven en herschrijven van wervende teksten, bij voorkeur in een marketing- of reclameomgeving. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, een vlotte schrijfstijl en een creatieve aanpak.

Sign up for taskBack to overview