SiSi Pamoja Diaspora

Versturen van fundingaanvragen naar investeerders/NGO's/omroepen

Thuis
1,500€

The Task

We zijn bezig met het financieren van ons filmproject in Kenia, doel van het project is om belangstelling te krijgen voor het Human en Conservation institute. Maar belangrijk is wel dat het een spannende film blijft en geen documentaire wordt. We zijn op zoek naar een aantal investeerders die willen mee participeren in de film. We hebben al een teaser pitchdeck en een uitgebreid pitchdeck, aan jou de taak om de juiste investeerders te gaan benaderen. Denk hierbij aan particuliere investeerders, investeerdersorganisatie, maar ook organisaties zoals het WNF, UNHR, UN, Netflix, Videoland en nog meer organisaties (hier is een lijst van beschikbaar).

Jij bent verantwoordelijk voor het inplannen van de afspraken en het opsturen van de juiste informatie naar de investeerders, het pitchen en het vervolgtraject wordt door ons zelf opgepakt. Het pitchdeck is al af die je kan versturen, maar je mag daar in overleg uiteraard nog aanpassingen op maken.

De €1500,- zal worden uitbetaald wanneer de funding op de rekening staat. Er is ook de mogelijkheid om een verdere rol binnen het filmproject te spelen, maar dat is geen must.

Na start van het project verwachten we wekelijks updates van de stand van zaken. De opdracht loopt tot maximaal 3 maanden na startdatum. Binnen die 3 maanden kan je zo veel mogelijk afspraken inplannen en contacten leggen, als na de 3 maanden de financiering pas binnenkomt uit de connecties die jij hebt gelegd dan krijg je alsnog de €1500,-

Sign up for taskBack to overview