Eén uur voor de toekomst

Grafisch vormgever (met ervaring Illustrator) gezocht voor diverse vormgevingsopdrachten

Thuis
300€

The Task

We zijn op zoek naar een grafisch vormgever, die ervaring heeft met programma's zoals Illustrator. Je kan bij ons allerlei verschillende vormgevingsopdrachten verwachten, van een powerpoint presentatie tot een beachvlag, en van een flyer voor docenten tot een tof item voor een van onze in-school festivals voor middelbare scholieren. Alle uitingen zijn voor het programma Explore Your Future, waarmee we middelbare scholieren inspireren bij hun toekomstkeuzes, zoals studie- en beroepskeuze. We doen dit op een nieuwe, creatieve manier, anders dan anders. Hier vind je een filmpje over EYF: https://www.youtube.com/watch?v=jEDjsRTNE_o&t=66s

We zijn een voor en door jongeren organisatie. Naast enkele ervaren krachten in ons team werken we vooral met studenten (MBO, HBO en WO). We hebben een super goed jongerenteam die alle activiteiten binnen ons programma bedenken, uitvoeren en organiseren.

Affiniteit met de doelgroep van middelbare scholieren is handig. Het is verder belangrijk dat je kunt werken met de huidige huisstijl van Explore Your Future. En deze in de bestaande lijn kan voortzetten en uitbouwen. Ervaring met vormgeving, hanteren van een huisstijl en ervaring met het werken met grafische programma's zoals Illustrator zijn belangrijk. Het is de bedoeling dat je zelf al een licentie van Illustrator hebt.

Doordat we een maatschappelijke start up zijn schakelen we snel met elkaar, en hebben we korte lijntjes. Vaak moeten dingen best snel ontwikkeld worden, of bedenken we nog een extra tof idee. Snel schaken, flexibel zijn en werken met korte doorlooptijden horen er dus bij. Daarvoor krijg je veel ruimte en vrijheid terug. Als het klikt qua stijl en samenwerking, dan krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en mag je echt toffe dingen ontwerpen.

Om te kunnen laten zien wat jij in huis hebt en ons team te bieden hebt op vormgevingsvlak vragen wij je om een ontwerp te maken voor a. een kartonnen bekertje dat we tijdens een event van Explore Your Future kunnen gebruiken en/of b. een vlaggenlijn van EYF om tijdens onze in-school festivals van Explore Your Future te ontwerpen. In het bijgevoegde bestand vind je een voorbeeld van onze beachvlaggen, neem deze als uitgangspunt qua kleuren, stijl, etc. Je kan je ontwerp sturen naar ellis@eenuurvoordetoekomst.nl

Sign up for taskBack to overview