Professional voor het ontwikkelen van user generated content

Thuis
1,000€

The Task

Wij zijn op zoek naar een ervaren professional die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van user generated content om ons te helpen bij het betrekken van onze doelgroep en het vergroten van de betrokkenheid op onze platforms. Als professional op het gebied van user generated content zul je verantwoordelijk zijn voor het creëren van waardevolle en authentieke content die wordt gegenereerd door onze gebruikers.

Taken:

  • Strategieontwikkeling: Je zult een strategie ontwikkelen voor het genereren van user generated content die aansluit bij onze doelstellingen en merkidentiteit. Dit omvat het identificeren van de juiste platforms en kanalen om gebruikersbijdragen te stimuleren, het opstellen van richtlijnen voor gebruikersinhoud en het bepalen van de meest effectieve benadering om betrokkenheid te vergroten.
  • Gebruikersbetrokkenheid: Je zult gebruikers aanmoedigen om content te genereren en actief deel te nemen aan discussies, wedstrijden, reviews, feedback en andere vormen van interactie. Dit omvat het creëren van relevante en boeiende oproepen tot actie, het stimuleren van gebruikersbijdragen en het bevorderen van een positieve en ondersteunende gemeenschap rondom ons merk.
  • Inhoudscreatie: Je zult waardevolle en boeiende content genereren op basis van gebruikersbijdragen. Dit omvat het selecteren, bewerken en presenteren van gebruikersinhoud op een manier die aantrekkelijk is voor onze doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld gebruikersfoto's, -video's, -recensies en -verhalen verzamelen en deze op een creatieve en effectieve manier presenteren.
  • Moderatie en beheer: Je zult verantwoordelijk zijn voor het modereren en beheren van de user generated content op onze platforms. Dit omvat het controleren van gebruikersbijdragen op naleving van richtlijnen en kwaliteit, het reageren op gebruikersfeedback en -vragen, en het stimuleren van positieve interacties binnen de community.
  • Analyse en optimalisatie: Je zult de prestaties van de user generated content volgen en analyseren om inzicht te krijgen in de effectiviteit ervan. Dit omvat het meten van betrokkenheid, conversies en andere relevante statistieken. Op basis van deze inzichten zul je aanbevelingen doen voor optimalisatie en verbetering van de contentstrategie.
  • Gebruikersrelaties opbouwen: Je zult proactief relaties opbouwen en onderhouden met gebruikers om hen te betrekken bij onze contentstrategie. Dit omvat het identificeren van influencers en ambassadeurs binnen de community en het samenwerken met hen om gebruikersbijdragen te vergroten.

We zoeken naar een professional met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van user generated content en communitymanagement. Je hebt een goed begrip van de dynamiek van online gemeenschappen en kunt een positieve en inclusieve omgeving creëren. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een creatieve mindset. Voor deze opdracht verwachten we dat je de volgende output oplevert:

  • 25 USG artikelen
  • USG community plan
  • Modereren Social Media accounts
  • Maandelijkse rapportage over bereik
Sign up for taskBack to overview