Website-ontwikkeling

Thuis
2,500€

The Task

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde professional met ervaring in websiteontwikkeling om ons te helpen bij het creëren van een professionele en gebruiksvriendelijke website voor ons bedrijf. De website zal dienen als een online platform om onze producten/diensten te presenteren en potentiële klanten aan te trekken.

Taken:

  • Ontwerp en lay-out: Je wordt gevraagd om een aantrekkelijk en responsief webdesign te creëren dat aansluit bij de branding en visie van ons bedrijf. Dit omvat het maken van wireframes, het selecteren van geschikte kleurenschema's en lettertypen, en het ontwerpen van aantrekkelijke visuele elementen.
  • Front-end ontwikkeling: Je zult verantwoordelijk zijn voor het implementeren van het ontwerp in functionele webpagina's met behulp van HTML, CSS en JavaScript. Het is belangrijk dat de website compatibel is met verschillende browsers en apparaten, en dat deze soepel en snel laadt.
  • Contentbeheer: Je zult verantwoordelijk zijn voor het integreren van inhoud op de website, zoals tekst, afbeeldingen, video's en andere multimedia-elementen. Een gemakkelijk te gebruiken contentmanagementsysteem (CMS) moet worden geïntegreerd, zodat wij de inhoud zelf kunnen bijwerken en beheren.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Het is belangrijk dat de website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat deze gemakkelijk gevonden kan worden door potentiële klanten. Dit omvat het implementeren van relevante meta-tags, het optimaliseren van de paginalay-out, het toevoegen van alt-teksten aan afbeeldingen, en het gebruik van SEO-vriendelijke URL-structuren.
  • Onderhoud en ondersteuning: Na voltooiing van de website kan het nodig zijn om periodiek updates en bugfixes uit te voeren. We verwachten dat je beschikbaar bent voor eventuele technische ondersteuning en dat je snel kunt reageren op eventuele problemen die zich voordoen.
Sign up for taskBack to overview