Graduate Program

Werkstudent Marketing & Communicatie – Rotterdam

Rotterdam
Student / Recent Graduate
FIT Talent
Business & Management

The Job

Functie Als Werkstudent Marketing & Communicatie ondersteun jij de Marketing afdeling. Je houdt je bezig met diverse taken op het gebied van Online Marketing en Communicatie, wat jou functie erg dynamisch maakt. Je zult de volgende werkzaamheden verrichten:

Bijhouden, analyseren en schrijven van externe communicatie; Content creëren; Graphics opmaken; Aanpassingen maken m.b.t. de website Diverse analyses in Google analytics.

Organisatie Onze opdrachtgever is een jonge en internationale organisatie midden in het centrum van Rotterdam. De organisatie is actief in de duurzaamheidssector en heeft als doel om de beste duurzame dienstverlener te zijn en de energietransitie te versnellen. Om dit voor elkaar te krijgen is de organisatie constant in ontwikkeling en altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Samen met jou wil onze opdrachtgever écht impact maken.

Wat we vragen Wat verwachten we van jou?

Minimaal HBO werk- en denkniveau; Je bent analytisch sterk en hebt oog voor detail; Communicatieve vaardigheden en creatief; Je staat sterk in je schoenen en houdt je staande in een dynamische omgeving; Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Read Full Job Desciption⬇️