Full-Time

WERKSTUDENT FIELD SALES - MEERDERE STEDEN - DUTCH SPEAKING

Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag
Student / Recent Graduate
Too Good To Go
Business & Management

The Job

Wist je dat meer dan één derde van al het geproduceerde eten wordt weggegooid?

Zonde! Wij brengen hier verandering in! Doe je mee?

Laten we onszelf eerst even kort aan jou voorstellen.

Wij zijn oo Good To Go, een gecertificeerde en trotse B-corp met een heldere missie: iedereen inspireren en motiveren om in actie te komen tegen voedselverspilling. We zijn in 2015 opgericht in Denemarken en momenteel actief in 17 landen. In 2018 startte Too Good To Go in Nederland waar we hard zijn gegroeid naar een team van ruim 70 Food Hero's en in 2023 we voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot de meest inspirerende organisatie van het Nederland!

We hebben in Nederland al ruim 20 miljoen (wereldwijd meer dan 250 miljoen) maaltijden van de verspilling hebben gered door meer dan 4 miljoen gebruikers en duizenden partners - en dat is nog maar het begin!. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar hadden we al gezegd dat de uitdaging enorm is?

Ben jij daarom minimaal 16 uur in de week beschikbaar en wil jij via een leuke flexibele bijbaan direct impact hebben op het aantal geredde maaltijden in Nederland? Laat van je horen en solliciteer als Werkstudent Field Sales!

Jouw missie

We zoeken in ons Field Sales team meerdere commerciële Food Heroes die proactief bij zoveel mogelijk verschillende ondernemers langsgaan om hen te inspireren én te overtuigen mee te doen met Too Good To Go. Je vertegenwoordigt en pitcht Too Good To Go met passie en laat ondernemers zien hoe het platform een win-win-win oplossing is voor henzelf, de consument en de planeet. Naast het overtuigen ben je verantwoordelijk voor het onboarding proces van de nieuwe ondernemer, zodat diegene na de eerste maand zonder problemen overgebleven producten kan aanbieden op ons platform. Je zet de accounts op en maakt de nieuwe partner wegwijs in ons systeem en het gebruik van de app. Zo maak jij van onze missie realiteit en zorg jij er samen met hen voor dat al hun overgebleven producten gered kunnen worden van de prullenbak!

Jouw rol

Je gaat resultaat gericht aan de slag om op afspraak langs te gaan bij ondernemers die te maken hebben met voedselverspilling of overschotten. Je pitcht met veel energie onze missie en oplossing aan potentiële nieuwe partners. Je voegt nieuwe partners toe aan het Too Good To Go platform aan de hand van onze systemen (je leert o.a. om te werken met Salesforce). Je begeleidt en traint nieuwe partners in het gebruik van ons platform en zet alles op voor een succesvolle samenwerking in de strijd tegen voedselverspilling. Je werkt samen met een enthousiast team toe naar het behalen je eigen individuele targets en het gezamenlijke team doel

Onze wensen

Je hebt bij voorkeur al straat sales ervaring en je was daar als een vis in het water. Je voelt je op je gemak als je met mensen face-to-face praat en kan goed overtuigen. Je hebt affiniteit met food retail. Je kunt goed luisteren naar potentiële partners, en bent in gesprekken empathisch maar ook doelgericht. Je houdt ervan om resultaat te behalen en deals te sluiten, want je weet dat je hiermee echt impact maakt. Je wilt je graag doorontwikkelen in je commerciële vaardigheden Je werkt graag in een snelgroeiende organisatie waarin alles continu ontwikkelt en verandert. Je krijgt energie van langsgaan en het pitchen van ons toffe concept bij potentiële partners, keer op keer ga jij ervoor!

Wat wij je bieden

De ultieme kans om je sales ervaring in te zetten voor een snelgroeiende internationale scale-up (B Corp) met een sterke missie. Een plek waar je veel kunt leren en verantwoordelijkheid krijgt, als je deze pakt. Een centraal en bruisend kantoor in het centrum van Amsterdam met een heerlijke lunch en een dakterras! �� Energieke en ambitieuze collega's met leuke borrels en teamuitjes. Om te reizen krijg je van ons een NS-businesscard. Een marktconform salaris met een goede bonusregeling - hoe meer partners je aansluit, des te meer impact je maakt en dat wordt beloond.

Doe je mee?

Solliciteer hieronder op ‘Apply Now’ ��en wie weet kom jij ons binnenkort versterken als nieuwe Food Hero!

Vermeld in je sollicitatie in welke regio je wilt werken:

Amsterdam Den Haag Rotterdam Utrecht

Start datum: We hebben genoeg te doen, dus ‘the sooner the better'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ApplyBack to overview
Too Good To Go