Full-Time

Werkstudent Audit

Landelijk
Student / Recent Graduate
BDO
Finance

The Job

We bieden Een goed salaris Laptop en thuiswerkset/-vergoeding Mobiliteitsbudget

We vragen Hbo / wo werk- en denkniveau Leergierig Passie voor financiën

Waarom BDO? Goede werk-privé balans Ruimte om jezelf te ontwikkelen Professioneel en persoonlijk

Dit is jouw baan Ben je bezig met je wo bachelor- of (pre-)masteropleiding en wil je werkervaring opdoen in de auditpraktijk? Werk dat van toegevoegde waarde is voor jouw carrière na je studie? Word dan werkstudent (al vanaf 16 uur per week)! De manier om te ontdekken of je het werk leuk vindt. En natuurlijk of BDO bij jou past. Je werkt met verschillende collega’s in wisselende teams en krijgt direct veel verantwoordelijkheid en klantcontact. Je wordt begeleid door een vaste mentor. Kom je na je afstuderen bij ons werken? Dan je mag op onze kosten je (post)master tot registeraccountant in deeltijd volgen.

Dit bieden wij jou Goed salaris Laptop & thuiswerkvergoeding Telefoon- en onkostenvergoeding Vakantietoeslag van 8,33% 32 vakantiedagen €25,- vergoeding sportabonnement Aantrekkelijke pensioenregeling Vergoeding van reiskosten

Dit ga je doen Als werkstudent ben je onderdeel van een hecht team binnen de Audit & Assurancepraktijk. Je werkt voor middelgrote en grote klanten en voor het midden- en kleinbedrijf (profit en non-profit). Zoals technology, retail of financial services en ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen zoals musea.

Als werkstudent Audit:

verricht je controlewerkzaamheden van diverse posten in de jaarrekening; controleer je of de jaarrekening voldoet aan wet- en regelgeving; stel je delen van conceptrapportages op; verdiep je je in de bedrijfsprocessen en hoe die uiteindelijk leiden tot een jaarrekening; help je met het voorbereiden van brieven en verklaringen voor de klant.

ApplyBack to overview
BDO