Full-Time

Werkplekbeheerder

Delft
Student / Recent Graduate
Werkplekbeheerder
Business & Management

The Job

Wil jij graag mensen helpen? Heb je affiniteit met IT en krijg je energie als je problemen onderzoekt en oplost? En leer je graag nieuwe technieken? Dan heeft TOPdesk een vacature voor werkplekbeheerder die jou op het lijf geschreven is!

Vergeet standaard solliciteren! Met de assessment games van BrainsFirst krijg je op een leuke en uitdagende manier inzicht in jouw specifieke talenten. Zorg voor focus en speel de vier games in een Chrome-browser op je pc, laptop of tablet. Het duurt ongeveer 45 minuten. En wij weten meteen wat we zoal van je kunnen verwachten! Zien we een match? Dan gaan we praten.

Wat ga je doen als werkplekbeheerder? Je start op de IT Front Office. In het Front Office team leer je in ongeveer een jaar tijd de ins en outs met betrekking tot het oplossen van IT gerelateerde vraagstukken. Er komen dagelijks voorspelbare en onvoorspelbare vragen binnen van je collega’s van onze binnenlandse en buitenlandse branches waar je je tanden in kunt zetten. Samen met je collega’s van IT zorg je ervoor dat onze interne klanten (je TOPdesk collega’s) de beste IT-werkervaring hebben door het leveren van de beste service-ervaring.

Bij TOPdesk ben je als werkplekbeheerder altijd met een, twee of meer vraagstukken bezig. Waarschijnlijk heb je alle kennis die je nodig hebt om deze problemen op te lossen nog niet. Dat zie jij niet als probleem, maar als voordeel: als werkplekbeheerder draait het er namelijk om dat je continu nieuwe dingen leert. Elke dag nieuwe problemen tackelen en mensen helpen maakt deze baan interessant en afwisselend!

Meer weten? Mike en Charisa vertellen er meer over in deze video.

Waar kom je terecht? Bij een vooruitstrevend, internationaal opererend IT-team! Op het hoofdkantoor in Delft wordt niet alleen de Nederlandse vestiging ondersteund, maar worden ook Noorse, Canadese en Braziliaanse collega’s dagelijks ondersteund door jou en je teamleden.

Leren en uitproberen, je krijgt er alle ruimte voor! Op jouw eigen tempo ga je ontdekken waar jouw ultieme IT-talent ligt. Vanuit jouw rol bij de front office verbreed jij je kennis en zul je naar verloop van tijd betrokken worden in uiteenlopende projecten. Interesse in een specifiek IT-werkveld? Na minimaal een jaar kun jij specialisaties zoeken richting infrastructuur, applicaties, informatie of security.

Ben jij onze nieuwe werkplekbeheerder? Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau. Je bent op zoek naar een junior- of mediorfunctie. Je hebt interesse in IT en techniek. Je beschikt over algemene IT systeem kennis. Je hebt ervaring met Microsoft Teams. Je bent bekend met het beheer van MS Office 365. Je werkt in een internationaal team, Engels is voor jou geen probleem. Je hebt passie om vraagstukken op te lossen. Jij bent leergierig. Jij voelt je erg verantwoordelijk voor het oplossen van vragen en problemen. Je werkt graag in een team, maar ook uitstekend zelfstandig. Hier doe je het voor Werken bij een van de leukste werkgevers van Nederland. Bijdragen aan een internationaal, groeiend bedrijf. Een salaris dat met je meegroeit. Maandelijks € 50 vitaliteitsbudget. Je eigen laptop: kies jij voor Windows of macOS? 10 to Grow: tijd en budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vrijwilligerswerk onder werktijd. Betaald ouderschapsverlof. 8 flexibele feestdagen in plaats van de officiële Nederlandse feestdagen. Meer weten? Lees dan ons blog over alle perks of the job. Gamen = solliciteren! Voor de functie van werkplekbeheerder kun je je aanmelden zonder cv of sollicitatiebrief! Hoezo? Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw studie en werkervaring, maar eigenlijk vinden we het nóg leuker om te ontdekken wat je zoal in je mars hebt. Speel je de Assessment Games van BrainsFirst, dan krijgen wij op slag inzicht in jouw specifieke vaardigheden.

De resultaten van de games bepalen of we jou uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Ben je helemaal enthousiast en wil je via de games solliciteren? Laat dan hieronder je gegevens achter! Nog vragen? Neem dan contact op met Charisa Lalmohamed via 015 270 0900. En maak in dit blog alvast kennis met al onze Recruiters!

Ben je toch van het traditionele en stuur je liever jouw motivatiebrief en cv door? Dat mag natuurlijk ook! Mail dan naar vacatures@topdesk.com.

ApplyBack to overview
Werkplekbeheerder