Full-Time

Traineeship Vastgoed en Grondzaken

Meerdere Locaties
Student / Recent Graduate
Wyzer
Business & Management

The Job

Traineeship Vastgoed en Grondzaken Maak impact op het Nederland van de toekomst! Leer alles over de ruimtelijke ordering, word medewerker snippergroen of verdiep je in het juridische deel van het gemeentelijk vastgoed. Alle opties staan open en wij ontdekken graag samen met jou welke kant je op wil! Ons traineeship Vastgoed en Grondzaken start op 6 november. Ben jij erbij?

Ontwikkel jezelf tot een ervaren professional binnen het Ruimtelijk Domein Wil jij impact maken op het Nederland van de toekomst? Wil jij onder begeleiding werken bij een lokale overheid? Dan is het Traineeship Vastgoed en Grondzaken de perfecte start voor jouw carrière! In twee jaar tijd ontwikkel jij je, onder begeleiding van jouw persoonlijke Talentmanager, van starter naar ervaren professional in het Ruimtelijk Domein.

Binnen vastgoed en grondzaken in de publieke sector draait het om het beheer en de ontwikkeling van onroerend goed en gronden. Hierbij komen verschillende facetten aan bod, zoals ruimtelijke ordening, bestemmingsplannen, grondexploitatie, juridische aspecten en het beheer van gemeentelijk vastgoed. Het is een vakgebied waar strategische overwegingen en praktische uitvoering hand in hand gaan om de leefomgeving te verbeteren.

Wil jij een bijdrage leveren aan dit proces? We starten op 6 november met ons Traineeship Vastgoed en Grondzaken!

Hoe zien de eerste weken van een traineeship eruit? Je start de eerste twee weken met een cursus gegeven door onze eigen Wyzer academie docenten. Door hun praktijkervaring slaan zij de brug tussen theorie en praktijk om jou klaar te stomen voor je eerste opdracht. De hoofdpunten van deze twee weken zijn:

Financieel en juridisch advies te geven binnen een project; Voor- en nadelen van passief en actief grondbeleid; Verdieping in publieksrecht en de Algemene Wet Bestuursrecht (AWB). Na deze twee weken ga je aan de slag bij een gemeente, een Omgevingsdienst of een Provincie; jouw eerste opdrachtgever!

Samen met je talentmanager stippel je het pad uit In overleg met jou zoeken we de opdracht die past bij jouw competenties en vaardigheden. Functies waar je aan kan denken zijn:

Beleidsondersteuner vastgoed; Medewerker snippergroen; Juridische medewerker grondzaken of -vastgoed. Hoe het vervolg eruit ziet, bepaal jij samen met jouw eigen Talentmanager. Jij bent regisseur van jouw eigen ontwikkeling. Afhankelijk van jouw vooropleiding, ontwikkeling en motivatie kun je denken aan onder andere de volgende mogelijkheden:

Beleidsadviseur Vastgoed & Grondzaken; Grondzaken Jurist; Projectleider Gebiedsontwikkeling.

Jij wilt graag impact maken! Je hebt een relevante bachelor- of masteropleiding afgerond in bijvoorbeeld Vastgoed, Planologie, Bestuurskunde, Rechten of iets vergelijkbaars. Je wilt graag impact maken op het Nederland van de toekomst. Je bent communicatief vaardig en kunt effectief samenwerken. Je hebt een proactieve houding en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en bereid om jezelf voortdurend verder te ontwikkelen; Je wil starten met het traineeship vastgoed en grondzaken op 6 november!

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Je krijgt volop de mogelijkheid om aan je vaardigheden te werken en vakinhoudelijke cursussen te volgen bij de Wyzer Academie. Daarnaast heb jij een vast aanspreekpunt; de Talentmanager. Daarnaast kun je rekenen op:

Een salaris vanaf de start van het traineeship conform gemeente CAO op basis van de functieschaal; 25 vakantiedagen op basis van 40 uur; € 1000,- opleidingsbudget per jaar, te besteden naast je traineeship; Online leerplatform, Kennissessies en Actualiteitencolleges; Reiskostenvergoeding of leaseauto (afhankelijk van de opdracht); Gezellige feesten en borrels!

ApplyBack to overview
Wyzer