Full-Time

Traineeship HR

Utrecht
Student / Recent Graduate
Wyzer
Admin, HR & Legal

The Job

Traineeship HR Sta jij aan de start van je loopbaan én wil jij werken binnen gemeenten of (lokale) overheid? Wyzer biedt jou de perfecte start! Wyzer start binnenkort met het traineeship HR. Tijdens het traineeship ontwikkel jij jezelf tot een échte HR professional! Wil jij impact maken bij een gemeente bij jou in de buurt?

Opleidingslocatie, Utrecht Start februari 2024

Dé perfecte start van jouw loopbaan Binnenkort start het Traineeship HR, in Utrecht. Maar wat maakt het de perfecte start? Je start direct bij een gemeente bij jou in de buurt! In februari komt de Wyzer Academie in beeld, zij zorgen ervoor dat jij helemaal up-to-date bent over de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR. Daarnaast blijf je werken bij de gemeente waar je start. Door theorie met praktijk te combineren groei jij snel uit tot een ware HR-professional!

Daarnaast is het dé ultieme start voor het uitbreiden van je professionele netwerk. Je komt tijdens het traineeship in contact met inspirerende professionals uit diverse vakgebieden en samen met hen werk je aan interessante vraagstukken. Een unieke kans dus om te netwerken met experts, beleidsmakers en visionaire leiders. Je bouwt aan waardevolle relaties die niet alleen je professionele ontwikkeling bevorderen, maar ook deuren openen naar kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Jouw ontwikkeling staat centraal en wordt actief ondersteund door onze docenten, adviseurs en natuurlijk jouw accountmanager. Het traineeship duurt 1,5 jaar, onderstaand vind je het programma, wat jij gaat leren, wat jij verdient en meer!

Theorie & praktijk De praktijk voer je uit bij één of verschillende gemeente. Zo leer jij hoe het is om als HR professional bij een gemeente te werken. Hierbij word je natuurlijk ondersteund door jouw accountmanager, collega’s, Wyzer en de Wyzer Academie. Goed om te weten! Wyzer werkt samen met vrijwel alle gemeenten in Nederland, dus er is altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt die enthousiast staat te wachten om jouw hulp en expertise in te schakelen!

Tijdens het theoretische gedeelte van het programma dompel je jezelf onder in de wereld van de publieke sector. Je leert alles over gemeentelijke organisaties en je behandelt HR thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, verzuim, recruitment en gespreksvoering.

Traineeship succesvol afgerond! Traineeship afgerond? Gefeliciteerd! Dan mogen wij jou officieel en met trots HR professional en collega noemen! Na het traineeship ga je via Wyzer aan de slag als volwaardig HR professional. Dit doe je bij een gemeente of (lokale) overheid.

Samen met jou zoeken we continu naar uitdagende opdrachten waar je vol energie, vertrouwen en met een gevoel van vrijheid aan kunt beginnen! Opdrachten waar jij aan kan denken, zijn:

HR adviseur; HR medewerker; Recruiter. Wyzer helpt jou niet alleen bij de eerste stap. Onze Wyzer Academie en medewerkers staan klaar om jou te helpen in elke fase van jouw loopbaan! Zo heb je na het traineeship de mogelijkheid om onder begeleiding van onze managing consultants een specialisatietraject te volgen. Zo ga jij je echt specialiseren in HR en jouw functie. Jij leert, ervaart en ontwikkelt jezelf op het pad dat jij uiteindelijk wil gaan bewandelen.

Waar jij over beschikt De drive om het uiterste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen! Voor ons traineeship HR zijn wij op zoek naar betrokken, enthousiaste en assertieve talenten die het verschil willen gaan maken! Daarnaast heb jij als trainee HR:

Stage- of werkervaring binnen de publieke sector, denk aan gemeente, provincie, veiligheidsregio of soortgelijk; Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo niveau, richting communicatie; Een open persoonlijkheid, je helpt graag jouw collega’s en adviseert waar nodig; Een rijbewijs of je bent bereid deze te halen.

Wat jij krijgt Het volgen van een traineeship doe je niet alleen. Dit doe je samen met collega’s die net zo’n passie hebben voor het vak HR als jij! Daarnaast werken wij graag samen met jou aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Je hebt dan ook keuze uit ons opleidings- en trainingsaanbod bij de Wyzer Academie. Samen zorgen we ervoor dat je van betekenis kan zijn voor jezelf, voor Wyzer en bovenal voor de maatschappij! Daarnaast krijg je als trainee HR:

Direct een passend salaris; Jouw reiskosten vergoed en de mogelijkheid tot een leaseauto; Persoonlijke begeleiding, intervisie en coaching om je verder te ontwikkelen; Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakanties te plannen; Aandacht voor jou en jouw werk-privébalans; De mogelijkheid om in diverse keukens ervaring op te doen; De kans om iedere dag impact te maken voor een mooier en beter Nederland!

ApplyBack to overview
Wyzer