Full-Time

TRAINEESHIP FINANCE & IT

Rotterdam
Student / Recent Graduate
Profource
Finance

The Job

Recruiter Wat drijft mensen om te werken? Wat vinden ze leuk? En waar zijn ze goed in? Als recruiter bij Randstad Inhouse Services spreek je elke dag met mensen die dolgraag willen werken bij één van jouw klanten. De eerste dag van een nieuwe baan. Spannend voor veel mensen. Hoe zijn de collega’s? Past het werk wel bij me? Dankzij jou zetten kandidaten met vertrouwen hun voet over de drempel van hun nieuwe werkplek.

Wat ga jij doen als recruiter?

Als recruiter heb je een afwisselende baan met veel vrijheid. Binnen het gezellige en professionele team ben jij verantwoordelijk voor het werven van talenten voor diverse opdrachtgevers in de regio. Zo houdt jij je bezig met het zoeken van enthousiaste kandidaten voor functies als orderpicker, productiemedewerker of reachtruckchauffeur. Jij houdt je bezig met het nabellen van sollicitanten op de vacatures. Je geeft de sollicitanten een warm welkom bij Randstad.

Daarnaast benader jij zelf kandidaten via diverse online jobboards als Linkedin en Monsterboard. Zie jij andere mogelijkheden om nieuw talent binnen te halen? Voel je vrij om hier lekker mee aan de slag te gaan!

Ook zijn wij naast deze werkzaamheden bezig met verschillende gave projecten. Hierbij kun je denken aan het deelnemen aan een banenbeurs, een werving & selectie project en het organiseren van een meet and greet voor en bij de klant op de werkvloer.

Jij creëert een flexpool, schrijft vacatureteksten, plaatst deze op jobboards en je belt kandidaten die gesolliciteerd hebben op jouw vacature voor een intake. Samen met je team van 12 betrokken collega-recruiters ga je ervoor om zo veel mogelijk kandidaten aan een fijne baan te helpen. Je bezoekt ook de klant om een goed beeld te krijgen van het werk en de afdeling, zodat je de kandidaten optimaal kunt informeren.

Met wie werk je?

Bij het Talent Center werk je in een team samen met 12 betrokken collega-recruiters. Daarnaast heb je veel contact met de accountspecialist van de klant of klanten waarvoor jij werft. De accountspecialist is degene bij wie jouw kandidaten uiteindelijk op gesprek gaan, dus het is belangrijk dat je precies weet wie hij of zij zoekt voor een bepaalde functie. Verder werk je ook heel nauw samen met onze e-commerce topper!

Waar werk je?

Waar eigenlijk niet? Jij werkt waar je je laptop openklapt. Meestal is dat in onze toffe hub aan de Spaklerweg. Maar je bent ook regelmatig te vinden bij je klant(en).

Over jou

je hebt interesse in recruitment en wilt het graag leren; creatief en met lef: in een krappe arbeidsmarkt weet je op verrassende manieren toch de juiste flexwerkers te vinden; aangename en overtuigende gesprekspartner, zowel voor kandidaten als voor de accountspecialisten; in staat om het overzicht te behouden als je met meerdere kandidaten en vacatures tegelijkertijd bezig bent; sterk in plannen en prioriteiten stellen; stressbestendig en flexibel: lopen dingen anders dan gepland, dan speel je daar snel op in; oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie je werkt, waardoor je de juiste informatie naar boven haalt; je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als recruiter interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Dit bieden we jou

werken met professionele dashboards en hippe tooling om je werk gemakkelijk, leuker en gebruiksvriendelijker te maken wegwijs raken in de wereld van; big data, leren verbanden te zien tussen cijfers en ratio's, bijsturen van je werkproces, overlegstructuur met collega's en (interne) klanten eigen verantwoordelijkheid tot zover je zelf wilt en kunt dragen persoonlijke ontwikkeling: je gaat samenwerken met ruim ervaren collega's, je krijgt een buddy en een mentor en je gaat veel leren ook op communicatie- en social skills coaching van een ervaren manager met expertise in het vak van recruitment mogelijkheid tot oppakken van projecten die bij jou passen teamuitjes en lekkere lunches... arbeidsvoorwaarden op een rijtjeeen bruto maandsalaris tussen €2.500,- en € 2.800,- (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring; €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek; een interessante bonus én aandelenregeling; focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden; alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

Word jij onze nieuwe collega?

ApplyBack to overview
Profource