Full-Time

Traineeship Communicatie

Meerdere Locaties
Student / Recent Graduate
Wyzer
Admin, HR & Legal

The Job

Traineeship Communicatie Sta jij aan de start van je loopbaan én wil jij werken binnen gemeenten of (lokale) overheid? Wyzer biedt jou de perfecte start! Wyzer start binnenkort met het traineeship communicatie. Tijdens het traineeship ontwikkel jij jezelf tot een ware communicatieprofessional!

Start eerste kwartaal 2024

Werken bij gemeenten door heel Nederland!

Dé perfecte start van jouw loopbaan Binnenkort start het Traineeship Communicatie, in Utrecht. Maar wat maakt het de perfecte start? Door de theorie met de praktijk te combineren, kun je je opgedane kennis direct inzetten in uiteenlopende en impactvolle projecten.

Daarnaast is het dé ultieme start voor het uitbreiden van je professionele netwerk. Je komt tijdens het traineeship in contact met inspirerende professionals uit diverse vakgebieden en samen met hen werk je aan interessante vraagstukken. Een unieke kans dus om te netwerken met experts, beleidsmakers en visionaire leiders. Je bouwt aan waardevolle relaties die niet alleen je professionele ontwikkeling bevorderen, maar ook deuren openen naar kansen en mogelijkheden in de toekomst.

Jouw ontwikkeling staat centraal en wordt actief ondersteund door onze docenten, adviseurs en natuurlijk jouw accountmanager. Het traineeship duurt 1,5 jaar, onderstaand vind je het programma, wat jij gaat leren, wat jij verdient en meer!

Theorie & praktijk Tijdens het theoretische gedeelte word je ondergedompeld in de wereld van de publieke sector. Van de ins en outs van gemeentelijke organisaties tot het belang van doeltreffende overheidscommunicatie. Daarnaast duiken we dieper in fascinerende onderwerpen zoals contentstrategie, web redactie en communicatiestrategie.

En nu komt het spannende gedeelte: het toepassen van al die opgedane kennis in de praktijk bij een gemeente of (lokale) overheid. Wyzer werkt samen met vrijwel alle gemeenten in Nederland, wat betekent dat er altijd een opdrachtgever bij jou in de buurt is die staat te popelen om jouw hulp en expertise in te schakelen!

Traineeship succesvol afgerond! Gefeliciteerd! Je hebt het traineeship succesvol afgerond en dat betekent dat je nu officieel en met trots de titel communicatieadviseur bij Wyzer mag dragen! Na het traineeship ga je via Wyzer voor 32-36 uur per week aan de slag als volwaardig communicatieadviseur. Dit doe je bij een gemeente of (lokale) overheid.

Samen met jou zoeken we continu naar uitdagende opdrachten die passen bij jouw ambities, ontwikkelbehoeften en energiegevers! We willen dat je iedere dag met plezier naar werk gaat en dat jij je creativiteit en enthousiasme kwijt kunt. Opdrachten waar jij als communicatieadviseur aan kunt denken zijn:

Communicatieadviseur; Communicatiespecialist; Online communicatieadviseur; Adviseur interne en externe communicatie. Dit is jouw tijd om te schitteren en écht impact te gaan leveren!

Waar jij over beschikt De drive om het uiterste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen! Voor ons traineeship communicatie zijn wij op zoek naar energieke, doortastende en creatieve talenten die het verschil willen gaan maken! Daarnaast heb jij als trainee communicatie:

Stage- of werkervaring binnen de publieke sector, denk aan gemeente, provincie, veiligheidsregio of soortgelijk; Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo niveau, richting communicatie; Een open persoonlijkheid, je helpt graag jouw collega’s en adviseert waar nodig; Een rijbewijs of je bent bereid deze te halen.

Wat jij krijgt Het volgen van een traineeship doe je niet alleen. Dit doe je samen met collega’s die net zo’n passie hebben voor het vak communicatie als jij! Samen werken we aan jouw loopbaan en persoonlijke groei. Je hebt dan ook keuze uit ons opleidings- en trainingsaanbod bij onze eigen Academie via EigenWyzer. Samen zorgen we ervoor dat je van betekenis kan zijn voor jezelf, voor Wyzer en bovenal voor de maatschappij! Daarnaast krijg je als trainee communicatie:

Een marktconform salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten; Jouw reiskosten volledig vergoed en de mogelijkheid tot een leaseauto; Persoonlijke begeleiding, intervisie en coaching om je verder te ontwikkelen; Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakanties te plannen; Aandacht voor jou en jouw werk-privébalans; De mogelijkheid om in diverse keukens ervaring op te doen; De kans om iedere dag van betekenis te zijn voor onze samenleving.

ApplyBack to overview
Wyzer