Full-Time

Traineeship Adviseur Fysieke Leefomgeving

Utrecht
Student / Recent Graduate
Wyzer
Business & Management

The Job

Traineeship Adviseur Fysieke Leefomgeving Wil jij steden groener en duurzamer maken? Als adviseur fysieke leefomgeving werk jij aan het zo efficiënt mogelijk indelen van een stad en draag jij bij aan het stadsbeeld. Jij denkt mee om de stad zo groen een duurzaam mogelijk in te richten. Daarnaast help jij inwoners bij vergunningsaanvragen, zodat zij met veel plezier wonen in de gemeente waar jij werkzaam bent!

Wat een Adviseur Fysieke Leefomgeving doet Opleidingslocatie, Utrecht Startdatum oktober 2023 en december 2023 Nederland is een land dat altijd in ontwikkeling is. Het is je vast ook niet ontgaan dat er momenteel veel ontwikkelingen zijn op het gebied van wonen en duurzaamheid. Vanwege deze ontwikkelingen zijn er veel plannen zoals nieuwe woningen bouwen of huidige bestemmingen verduurzamen. Jij beoordeelt de plannen en bekijkt of deze doorgevoerd mogen worden. Daarnaast leer je alles over de nieuwe Omgevingswet die per 1 januari 2024 ingaat. Zo kan jij na het traineeship gemeenten helpen bij de invoering en uitvoering van de Omgevingswet!

Wil jij helpen bij het verduurzamen en het groener maken van Nederland en gemeenten? Solliciteer dan snel!

Programma Traineeship Adviseur Fysieke Leefomgeving Het Traineeship duurt ongeveer 2 jaar. Goed om te weten! Je start het traineeship met mede-trainees, jullie zullen tijdens het gehele traineeship veel samenwerken. Jullie kunnen met elkaar, maar ook van elkaar leren. Zo sta je er nooit alleen voor!

Je start met 2 weken theorie op onze locatie in Utrecht en/of Zwolle waarin jij alles leert wat er nodig is om aan de slag te gaan. Ben je klaar met de theorie? Dan ga jij impact maken bij een gemeente die bij jou past! Jij kan met de geleerde kennis en jouw frisse blik waarde toevoegen bij gemeenten door heel Nederland! Tijdens het traineeship word jij gekoppeld aan een talentmanager, terwijl jij werkt aan de toekomst van Nederland, werken wij aan de toekomst van jou! Wel zo fijn toch?

Waar jij over beschikt Voor ons Traineeship Adviseur Fysieke Leefomgeving zijn wij op zoek naar gedreven en enthousiaste talenten. Daarnaast ben je communicatief vaardig, leer je graag van andere, durft je te vragen én vind je het leuk om in (verschillende) teams te werken! We zijn op zoek naar junioren met een afgeronde opleiding in de volgende richtingen:

Rechten Bestuurskunde Bouwkunde Ruimtelijke Ordening Planologie Geografie Stedenbouw

Wat jij verdient Wij vinden het belangrijk dat jij kan werken aan wat er echt toe doet, jouw werkgeluk en ontwikkeling. Samen met de talentmanager ontdek jij jouw ideale ontwikkelpad én loopbaan.

Daarnaast kun je rekenen op:

Een salaris vanaf de start van het traineeship conform gemeente CAO op basis van de functieschaal; 25 vakantiedagen op basis van 40 uur; € 1000,- opleidingsbudget per jaar, te besteden naast je traineeship; Gratis toegang tot een online leerplatform, kennissessies en actualiteitencolleges; Reiskostenvergoeding of leaseauto. Daarnaast staat bij Wyzer gezelligheid én het vieren van successen hoog in het vaandel! Bij Wyzer zijn er voldoende feesten, borrels én andere evenementen om jouw mede-trainees, maar ook andere collega’s, te zien of ontmoeten!

Read Full Job Desciption⬇️