Internship

Stagiaire VAT compliance

Rotterdam/Delft
Student / Recent Graduate
PKF Wallast
Finance

The Job

Stagiaire VAT Compliance

Ben jij op zoek naar een leuke stage om jezelf te ontwikkelen door relevante ervaring op te doen bij een accountancy kantoor? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In de functie als stagiaire op de VAT compliance afdeling ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van (complexe) btw-aangiften voor onze cliënten. In samenwerking met de adviseur houd je je daarnaast bezig met alle werkzaamheden die met deze aangiftes te maken hebben zoals verdiepen in complexe btw-onderwerpen zoals intra communicatie (ABC) transacties, internationale handel, vastgoedtransacties, zorg en de OSS-regeling.

Wij zijn een groeiende, ambitieuze organisatie met een interessante combinatie van MKB+ bedrijven, grote (internationale) organisaties en non-profit instellingen als cliënten. Internationaal werken wij samen met de buitenlandse kantoren uit het PKF-netwerk.

Wat neem je mee?

Je bent een 3e of 4e-jaars student HBO fiscaal recht & economie; Passie of ervaring met cijfers; Je bent proactief en gedreven; Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse en Engelse taal; Je signaleert advieskansen op de gebieden die tot de dienstverlening van PKF Wallast behoren;

Met passie en plezier en hechten veel waarde aan de kwaliteit van het werk. Binnen onze organisatie heerst een familiesfeer en heb je zelf jouw eigen ontwikkeling in de hand. We zijn voor het derde jaar op rij door het bedrijf Great Place To Work (GPTW) Nederland gecertificeerd. GPTW onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. In het onderzoek springt de familiecultuur, kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijke behandeling van PKF Wallast eruit.

We zijn als meer dan 60 jaar actief in vrijwel alle sectoren, op nationaal en internationaal niveau. We leveren kwaliteit en beschikken over de breedte en diepgang van een ‘big-4’ met de wendbaarheid van een persoonlijk kantoor. PKF Wallast is een ‘one stop shop’, als auditor werk je dus met verschillende afdelingen samen om onze cliënten te voorzien van het beste resultaat.

Wat kun je van ons verwachten:

Toegang tot al onze informatiebronnen en de expertise van onze professionals Goede en persoonlijke begeleiding Sociale kantooractiviteiten om collega’s ook buiten de werksfeer beter te leren kennen Stagevergoeding Een buddy die voor je klaar staat De mogelijkheid om na je studie in dienst te treden en door te groeien in een startersfunctie Laptop en telefoon

Team

PKF Wallast heeft 5 vestgingen met in totaal circa 250 medewerkers in legal, audit, business valuation, belastingadvies en accountancy. Hiervan zijn ongeveer 9 collega’s in de btw-praktijk actief. Het team werkt op vaste dagen vanuit zowel Rotterdam als Delft. Dit omdat zij met alle vestingen samenwerken.

ApplyBack to overview
PKF Wallast