Internship

Stage duurzaam ontwerpen

Leidschendam, Netherlands
Student / Recent Graduate
Fugro
Sciences, Engineering & R&D

The Job

Job Description

Voor ons kantoor in Utrecht of Leidschendam zijn we op zoek naar een enthousiaste (afstudeer)stagiair om duurzaam en circulair ontwerpen in de geotechniek verder te ontwikkelen, te stimuleren en te professionaliseren.

In de huidige wereld zijn duurzaamheid en circulariteit belangrijke trends. In onze projecten voor dijkversterkingen, infrastructuur en industrie leveren wij state-of-the art geotechnisch advies. Vanuit onze kernwaarden en overtuiging willen we graag in onze adviezen duurzaamheid en circulariteit meenemen. Momenteel zijn wij hard bezig om praktische en toegankelijke tools te ontwikkelen zodat dit eenvoudiger meegenomen kan worden in het ontwerp van bijvoorbeeld paalfunderingen.

Tijdens de stage help je ons de volgende stap te zetten in ons verduurzamingsproces. Het is hierbij mogelijk om de opdracht op basis van eigen interesses en ideeën in te vullen. Tijdens de stage word je begeleid door een van onze geotechnisch adviseurs uit de kerngroep duurzaamheid.

Mogelijke vraagstukken

Onderzoek wat we momenteel meenemen in het ontwerpproces qua duurzaamheid; Breng in kaart hoe onze verschillende opdrachtgevers momenteel naar duurzaamheid in het ontwerp kijken; Stel de “best practices” op die de ontwerpers mee kunnen nemen in de gesprekken over nieuwe projecten; Inventariseer wat onze adviseurs nodig hebben om duurzaam en circulair te ontwerpen; Breng in kaart hoe wij kunnen bijdragen aan de UN Sustainable Development Goals.

Wat jij te bieden hebt

Je bent bezig met een BSc of MSc studie in Environmental Engineering, Environmental Science of in een andere relevante richting; Je beheerst zowel de Engelse als Nederlandse taal; Je bent proactief en niet bang om zelf naar antwoorden te zoeken; Je bent beschikbaar voor 3 tot 6 maanden.

Wat wij jou bieden

Naast de vastgestelde stagevergoeding biedt Fugro jou de mogelijkheid om je tijdens je studie al te begeven in een multinationale omgeving. Uit de praktijk blijkt dat veel stagiaires na hun studie ook daadwerkelijk bij Fugro terecht komen, voldoende toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden dus!

Geïnteresseerd

Vragen over onze stagemogelijkheden? Schroom niet om Bram van der Ploeg, Campus Recruiter, in te schakelen: +31 6 34 58 00 51.

Read Full Job Desciption⬇️