Graduate Program

Senior Medewerker Operations

Diemen
Student / Recent Graduate
Randstad
Business & Management

The Job

senior medewerker operations Wordt jij blij van zowel klanten als talenten te helpen met hun vragen? Zoek je een divers pakket aan werkzaamheden? En zoek jij echte verdieping in je werk waarbij je meerdere CAO’s eigen kan maken? Dan zoeken wij jou!

wat ga je doen?

Als senior medewerker operations heb jij gegarandeerd een uitdagend takenpakket. Onder andere zal jij je bezig houden met:

Het beantwoorden van supportvragen voor zowel talenten als klanten middels mail en telefoon. Het adviseren van de interne collega’s omtrent ons administratieve domein.

Naast jouw werk bij support zal je ook kunnen worden ingezet bij onze HR afdeling waarbij jij je bezig zal houden met;

Het controleren van ID bewijzen en getekende overeenkomsten. Het aanmaken van arbeidscontracten en plaatsingen. Het verwerken van verlengingen. Het verwerken van uitdiensttredingen. Alle werkzaamheden omtrent het bijhouden van het HR dossier van onze talenten. Los van bovenstaande werkzaamheden zal jij ook altijd in gesprek zijn met jouw leidinggevende over jouw eigen ambities. Wij vinden het belangrijk dat jij met energie jouw werk doet en dat jij die kant op ontwikkelt die jij op wilt gaan.

waar en met wie ga je werken?

Jij valt als senior medewerker operations, samen met onze collega’s, onder de vleugels van het warme Business Services. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle administratieve geldstromen van Randstad Nederland, Tempo-Team en Yacht en focust zich continu op verbetering van de dienstverlening door processen te vereenvoudigen en productiviteit te verhogen. Bij Business Services wordt jouw nieuwsgierigheid, lef en initiatief gestimuleerd. Successen worden gevierd en van experimenten wordt geleerd, zodat we elke dag een stukje beter worden in wat we doen.

Jij mag je aansluiten in het team van ‘Administratie Payroll Services’, waar een enthousiast en gedreven team administratieve processen ten behoeve van de tewerkstelling en verloning uitvoert. In het team, bestaande uit meer dan 10 collega’s van verschillende leeftijden en achtergronden, heerst een informele en open sfeer. Door met een positieve instelling, nauw samen te werken zet het team mooie resultaten neer. Op onze afdeling kijken wij elke dag naar de mogelijke verbeteringen in samenwerking met de andere afdelingen. Daarnaast werpen wij actief een blik op de toekomst en welke rol wij hierin kunnen spelen.

over jou:

Naast dat jij beschikt over hbo werk- en denkniveau vinden wij het ook belangrijk dat jij:

Het leuk vinden om klanten en talenten direct te woord te staan en te helpen Flexibel in de dag kan staan Een scherp oog voor detail hebt Zorgvuldig te werk gaat Goed bent in het prioriteren van taken Nieuwsgierig bent en open staat voor andere ideeën

De standplaats van deze functie is Diemen en de vacature is voor 32 tot 40 uur per week. Wij werken hybride waarbij we momenteel 1 gezamenlijke kantoordag wekelijks gebruiken om elkaar live te kunnen zien.

dit bieden we jou:

een jaarcontract waarbij jij 32 tot 40 uur zal worden ingezet. fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan; veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland; goede mobiliteitsregeling, telefoon en laptop; een bruto maandsalaris tussen €2.795,- en €3.505,- afhankelijk van je werkervaring; 25 vakantiedagen, 8,5% vakantietoeslag en de mogelijkheid extra vakantiedagen te kopen; een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding; een interessante bonus- en aandelenregeling.

Read Full Job Desciption⬇️