Full-Time

Restaurant Partnership Representative

Nederland
Student / Recent Graduate
Uber Eats
Business & Management

The Job

Over UberEats - Restaurant Partnership Representative

Bij Uber creëren we kansen door de wereld in beweging te zetten. We werken aan het oplossen van grote problemen. Daarbij helpen we chauffeurs, gebruikers, koeriers en eaters vooruit in meer dan 6000 steden wereldwijd.

Sinds 2017 is UberEats actief in Nederland en met name de afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt. We werken samen met meerdere restaurants in meer dan 6000 steden, van grote ketens met honderden locaties tot eenmanszaken en startende horeca ondernemers. We helpen restaurants binnen 25 minuten bij hun klanten te bezorgen en geven gedreven inzichten in hoe ze nog succesvoller kunnen worden.

Over de rol

Als Restaurant Partnership Representative ben jij verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe restaurants op het platform van UberEats. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de gehele salescyclus. Aan de hand van data

kwantificeer jij leads, je benadert ze en plant vervolgens een meeting met deze leads om hen face-to-face te overtuigen van de toegevoegde waarde van het platform voor hun onderneming. Daarbij zorg je ook voor goede aftersales, waardoor nieuwe klanten zich direct geholpen voelen. Dankzij jouw inzet en expertise geef jij horecaondernemers de kans hun omzet te verhogen en nieuwe klanten aan zich te binden.

Wat ga jij doen

Krijg verantwoordelijkheid over een stad in Nederland en zorg er met jouw doorzettingsvermogen, enthousiasme en salesdrive voor dat elk restaurant op UberEats is aangesloten en de volgende stap kan zetten met hun onderneming; Analyseer data, kwantificeer leads, benader nieuwe restaurants per telefoon en in persoon; Begrijp de uitdagingen van het restaurant en bedenk hoe UberEats van toegevoegde waarde kan zijn voor de desbetreffende onderneming; Behalen van wekelijkse- en maandelijkse targets; Werk samen met de Sales Manager aan strategische projecten om o.a. de sales cycle te optimaliseren, nieuwe gebieden te openen en de restaurantervaring te verbeteren; Werk met Salesforce, Google Sheets en andere tools voor het analyseren en verwerken van data zodat jij een zo groot mogelijke kans hebt om deals te closen.

Beschikbaarheid

Per direct fulltime beschikbaarheid voor minimaal een half jaar met kans op doorgroeien binnen een van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland.

Wat hebben we je te bieden

Een unieke ervaring in een zeer snelgroeiend en internationaal techbedrijf; Ambitieus, jong en dynamisch team waarmee je intensief samenwerkt en gezamenlijk doelen najaagt; Een uitgewerkt leertraject met trainingen, activiteiten en doelen onder begeleiding van mensen die het gemaakt hebben in de sales; Perks: maandelijkse UberEats credits om mee te bestellen, gratis ontbijt, lunch en snacks & drankjes; Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en teamgebonden incentives; Naast natuurlijk je welverdiende salaris, ook maandelijks een ongelimiteerde variabele beloning en €80 UberEats credits.

Interesse? Neem contact op met Roosmarie Boers van Studentflex: +31642092141, of schrijf je direct in!

Read Full Job Desciption⬇️