Internship

Marketing & Sales stage bij snelgroeiende startup in Utrecht!

Utrecht
Student / Recent Graduate
Procurement Tactics
Business & Management

The Job

Taakomschrijving

Jouw nieuwe baan en werkplek

Van contact met mensen in Amerika tot Utrecht, een stage bij het leukste e-learning bedrijf van Nederlands; dit bedrijf!

Dit ga je bij ons doen

Je gaat aan de slag bij de startup dit bedrijf. Je leert veel over het reilen en zeilen van een e-learning bedrijf en de verschillende aspecten: van het opstarten van een product, design, onderhandelen, commercie, schrijven en SEO. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt voor interne collega’s en klanten. Daarnaast monitor je de kwaliteit van cursussen, en ga je aan de slag met het opzetten van nieuwe cursussen. De werkzaamheden lopen zeer uiteen. Je werkt volgens een strakke planning en gaat nauwgezet te werk. Tegelijkertijd is er ook ruimte om zelf dingen aan te pakken. Dat maakt deze stage tot een zeer veelzijdige stage, waarbij je veel leert over verschillende aspecten binnen dit bedrijf.

Werkzaamheden Voorbeelden van taken waar jij je mee bezig houdt:

Plannen en organiseren van het totale proces van ontwikkeling van nieuwe cursussen, aansluitend aan belangrijke commerciële prioriteiten Klanten begeleiden Social Media posts bedenken, opstellen, online zetten Founder ondersteunen in de voorbereiding van deals Adhoc vragen beantwoorden die betrekking hebben op de ontwikkelingen van de cursussen Mede organiseren van verscheidene projecten Klanten helpen bij vragen

Jouw nieuwe werkplek? Het jonge bedrijf dit bedrijf, opgericht begin 2021, is een e-learning bedrijf dat wereldwijd online cursussen verkoopt aan mensen die beter willen leren onderhandelen. Wij zijn met een team van 4 verantwoordelijk voor het aanbod van (nieuwe) cursussen, de verkoop, de website, de sociale media en marketing. Dit bedrijf biedt een unieke stage aan waarin je als stagiair(e) volwaardig onderdeel wordt van het team. Ons kantoor is gevestigd in het gezellige LOU in het hartje van Utrecht. Lou Oudenoord is een creatieve broedplaats in Utrecht waar meerdere jonge bedrijven in hun eigen kantoor samenwerken aan een mooie toekomst. Samen met de oprichters zorg jij ervoor dat onze nieuwe cursussen perfect aansluiten bij de behoefte van onze klant.

Hierin ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van product idee tot en met de productlancering op onze site.

Als je een goed idee hebt, kun je dit dus mede realiseren tijdens je stage periode. In de 6 maanden krijg je een compleet beeld van de commerciële operatie binnen dit bedrijf.

Gewenste profiel Een 3e of 4e jaars HBO/WO student Organisatorisch sterk Een echte Hands-on mentaliteit Jij bent enthousiast en leergierig Ambitieus Sociaal

Wat bieden wij Interessante en veelzijdige stageplaats voor 5 of 6 maanden; Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven; Een kijkje binnen het bedrijf waar meegedacht en –gewerkt kan worden aan alle vernieuwingen en verbetering voor onderhandelaars wereldwijd. Goede stage- en reiskostenvergoeding (350-400 euro per maand) Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld! Mogelijkheid tot afstuderen? Mogelijk, in combinatie met 4 dagen meewerken.

Solliciteer en kom binnen

Wil je meebouwen aan het succes van Procurement Tactics? Solliciteer direct en stuur je CV!

We willen je vragen om geen standaard motivatiebrief te sturen, maar een antwoord te formuleren op de volgende vragen.

1. Waarom zou je bij Procurement Tactics stage willen lopen?

2. Waarom denk jij dat je geschikt bent voor deze stageplek? Vermijd woorden die in deze vacaturetekst staan en houd het persoonlijk.

3. Wat is een van je sterke punten en welke vaardigheid zou je (verder) willen ontwikkelen tijdens deze stage?

Heb je vragen? Mail dan naar marijn@procurementtactics.com of app mij op +31643109217

ApplyBack to overview
Procurement Tactics