Full-Time

Management Traineeship bij Randstad Groep Nederland

Groningen
Student / Recent Graduate
Randstad
Business & Management

The Job

Management Traineeship bij Randstad Groep Nederland Beschrijving Tijdens het management traineeship van Randstad vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen in de organisatie. Hierbij word je begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Als je het traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een leidinggevende functie. Lees hier de vacature voor ons management traineeship.

Hoe ziet het management traineeship eruit? Benieuwd hoe het management traineeship er precies uitziet? Lees hieronder de vier belangrijkste bouwstenen van ons traineeship.

Bekleed verschillende rollen: ontdek wat bij je past Tijdens het management traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operatieve rol, als intercedent of accountspecialist. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling.

Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. Denk hierbij aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies als procesmanager, e-commerce specialist of bij IT.

Daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen.

Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:

hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden? hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie? hoe binden we een jongere doelgroep aan ons? Door samen aan een opdracht te werken, creëren we de mogelijkheid om op de samenwerking te reflecteren en te leren met en van elkaar.

Word je beste zelf, wij begeleiden je Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart; je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past; een talent coach en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn; je manager en directeur.

Naast de denktank:

vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats; maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling; voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.

Zoek verschillen op: die verrijken je We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan.

De loopbaan van een management trainee Als je het management traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan in een managementfunctie bij Randstad. Na 7 jaar kun je bovendien op directieniveau komen.

Het profiel van een management trainee Dé ‘Randstad-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals:

business administration psychologie geschiedenis finance rechten economie Duitslandstudies sociologie organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat management trainees gemeen hebben? Ze:

zijn klaar met hun master wanneer het traineeship begint; willen aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, en ontdekken wat ze precies willen en waar ze goed in zijn; zijn vaak tussen de 22-30 jaar.

Iedereen is anders, en samen zijn we Randstad Bij Randstad begeleiden we jou om je eigen leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren.

Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

Wat bieden we jou? een bruto maandsalaris van €3.000 (exclusief 12,4% benefit budget, waaronder vakantiegeld) traineebonus: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen verhoging: je groeit elk jaar €300 in salaris direct een contract voor onbepaalde tijd 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events

Read Full Job Desciption⬇️