Full-Time

Jurist bezwaar en beroep

Amsterdam
Student / Recent Graduate
EIFFEL
Admin, HR & Legal

The Job

Jurist bezwaar en beroep WERKEN BIJ EIFFEL

Wisselende projecten, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen en nieuwe kennis! Dat is werken bij EIFFEL. Jij wordt onze nieuwe collega en zal vanuit EIFFEL bij verschillende opdrachtgevers als trainee gaan ondersteunen. Dit doe jij met jouw collega's vanuit het team lokale overheid en soms in je eentje bij een opdrachtgever. Vrees niet, want jouw thuisbasis is EIFFEL. Samen met een groot team van trainees, professionals én consultants in het juridische vakgebied houden wij elkaar aangesloten en bouwen we aan meer kennis en zorgen we voor elkaars ontwikkeling!

JOUW ROL

Als jurist binnen lokale overheid bij EIFFEL ga je je bij verschillende opdrachtgevers binnen de lokale overheid, zoals de gemeente, provincie of waterschappen bezighouden met diverse werkzaamheden. Het kan zijn dat je een interimopdracht krijgt waar je als jurist bezwaar en beroepsprocedures voert of vergunningaanvragen toetst. Het kan ook zijn dat je op projectbasis aan de slag gaat bij een opdrachtgever. In dat geval kun je denken aan het implementeren van de Omgevingswet, maar ook het daadwerkelijk schrijven van toepasbare en juridische regels of het opstellen van een plan van aanpak voor het omgevingsplan. Al met al, erg afwisselende werkzaamheden.

ACCELERATOR PROGRAM

Daarnaast neem je deel aan het Accelerator Program: een 2-jarig programma waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat. In 2 jaar tijd leer je the way we work, ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen. Tijdens het Accelerator Program word je geïnspireerd en gemotiveerd door topsporters om alles uit jezelf te halen. Hoe gaaf is dat!

Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de opdrachtgever. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt. Daarnaast word je intensief gecoacht door een lead trainer en de Performance Manager.

ONZE NIEUWE COLLEGA

Aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers vraagt om flexibiliteit en eigen initiatief. Als onze nieuwe collega binnen het team lokale overheid maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe. Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Als nieuwe collega breng jij alvast het volgende mee:

Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van het Nederlands Recht; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

JOUW NIEUWE WERKGEVER

We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit doe je niet alleen! Toekomstig collega Dewi (in de rol van performance manager) zal samen met jou regie houden op jouw ontwikkeling en wensen binnen EIFFEL! Naast dat wij hierboven een aantal dingen van jou vragen; krijg je uiteraard ook een aantal dingen terug:

bruto maandsalaris van €2.800 per maand; onkostenvergoeding van €60; leaseauto en OV-kaart; 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld bij een 40-urige werkweek; premievrij pensioen; groot aanbod aan training en opleidingen; collectiviteitskorting; zakelijke telefoon (ook voor privégebruik).

EIGENLIJK IS DAT NOG NIET ALLES...

EIFFEL heeft een uitgebreid kennisnetwerk, zo kun je onder meer aansluiten bij diverse expertiseteams. Tijdens deze momenten staan we stil bij de laatste ontwikkelingen of specifieke casuïstiek. Naast vakinhoudelijke evenementen en expertiseteams worden er ook veel leuke activiteiten georganiseerd. Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam? Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest en een inspirerende collegetour met topsporters mag uiteraard ook niet ontbreken op deze lijst! Kijk hier terug hoe het afgelopen jaar er voor EIFFEL heeft uitgezien!

WAAR KAN IK MIJ AANMELDEN...

Word jij onze nieuwe collega en mogen wij jou verwelkomen in de rol van trainee bij het team lokale overheid? Klik dan op de knop ‘Solliciteer’ en stuur ons jouw cv.

LIEVER EERST EVEN CONTACT?

Dan kan je mij (Patricia Chantoufi-Adèr) bellen of whatsappen via 06-51086123

Een mailtje kan je sturen naar: pchantoufi@eiffel.nl

Read Full Job Desciption⬇️