Full-Time

Jurist Aankopen en Diensten (junior)

Meerdere Locaties
Student / Recent Graduate
Achmea
Business & Management

The Job

Over deze vacature Als Jurist Civiel recht (junior) help je klanten met vragen op juridisch gebied. Dat doe je op een snelle manier die past bij de klant. Vanzelfsprekend kun je goed omgaan met verschillende emoties van betrokkenen en ben je stressbestendig. Je bent continu bezig met het ontzorgen van onze klanten. Je bent een persoonlijk adviseur die de verwachting van de klant niet alleen waarmaakt, maar overtreft!

Wat ga je doen?

Je adviseert de klant op het gebied van civiele zaaksoorten. Denk aan consumentenkoop/-verkoop, energie-, telecom- en verzekeringszaken; In deze functie blijf je jezelf verder ontwikkelen, maar ook onze dienstverlening. Hoe kunnen we de klant nóg beter bedienen? Over deze vraag kun jij bijvoorbeeld in projectvorm meedenken. Daarnaast werk je graag samen met je collega’s om teamdoelstellingen te behalen. Klinkt je dit aantrekkelijk in de oren en kunnen we op jou rekenen? Dan ben jij onze nieuwe Jurist Civiel! Je start met een tijdelijke aanstelling die we graag omzetten naar een vast contract als alles goed gaat.

De afdeling Je werkt binnen de afdeling Aankopen en Diensten van Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Jaarlijks vragen ongeveer 170.000 klanten ons om hulp voor het oplossen van hun probleem. Of het nu gaat om ontslag, aansprakelijkheid bij een verkeersongeval, een aankoop of een verschil van mening met de buren.

Wij zijn een onafhankelijke juridische dienstverlener in de vorm van een stichting met ruim 700 juristen. Onze juristen hebben één doel voor ogen: opkomen voor de belangen van onze klanten. Als stichting hebben we een Raad van Toezicht, die toezicht houdt op de onafhankelijkheid en kwaliteit van onze rechtshulpverlening. De standplaatsen zijn Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden en Tilburg.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Jouw achtergrond Een afgeronde hbo of wo opleiding Nederlands Recht, met een privaatrechtelijke afstudeerrichting; Je hebt naast je studie nevenactiviteiten vervuld (dit mogen ook niet-juridisch inhoudelijke activiteiten zijn); Minimaal 1 jaar ervaring met het behandelen van dossiers bij een juridische dienstverlener of een advocatenkantoor. Jouw competenties

Als persoonlijk adviseur houd je rekening met de wensen van de klant. Je brengt jouw advies vlot, bondig en duidelijk over aan de klant; Je neemt gemakkelijk besluiten en weet mensen te overtuigen; Je bent flexibel in jouw inzet. Je gaat bewust om met jouw beschikbaarheid en bereikbaarheid voor klanten; Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf graag als professional (persoonlijk) wilt blijven ontwikkelen en verdiep je je in juridische materie.

ApplyBack to overview
Achmea