Full-Time

Junior Privacy Officer

Utrecht
Student / Recent Graduate
The New Crew
Admin, HR & Legal

The Job

Draag bij aan de bescherming van persoonsgegevens van inwoners en medewerkers en wordt de expert voor privacy vraagstukken en -wetgeving!

Dit ga je doen Je gaat aan de slag als Junior Privacy Officer bij de gemeente waar je deel uitmaakt van het Team Proces- en Informatiemanagement. In dit team ga je je richten op het optimaliseren van processen en informatievoorziening, zowel fysiek als digitaal. In samenwerking met het team Proces- en Informatiemanagement en regionale collega's implementeer en ontwikkel je AVG- en Wpg (Wet politiegegevens)-normen en maatregelen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het beheren, evalueren, en monitoren van beleid en procedures, stelt meerjarenplannen op, en bevordert bewustwording over informatieveiligheid. Ook geef je trainingen aan het management en medewerkers en communiceer je met betrokkenen. Daarnaast ondersteun je collega's met wettelijke regels, analyseert overeenkomsten, beheert registers, behandelt datalekken, en begeleidt Privacy Impact Beoordelingen (PIB’s). Binnen deze rol draag je bij aan naleving van wet- en regelgeving en groei je in verschillende gemeentelijke dienstverlening en bedrijfsvoering.

Dit krijg je Deelname aan ons trainingsprogramma de Crew Class t.w.v. 5.200 euro, voor een kickstart in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling; Persoonlijke begeleiding van een Talent Manager; Het eerste jaar een salaris tussen 2.500 - 2.800 euro + 8% vakantiegeld en minimaal 130 euro per maand voor de trainingsdagen; Reiskostenvergoeding: 21 cent per kilometer als je met de auto reist en OV-kosten worden volledig vergoed Een jaarcontract bij The New Crew, voor 32 of 36 uur per week; Na een jaar is het de intentie dat je in dienst gaat bij de organisatie, incl. salarisverhoging.

Dit ben jij Jij bent een HBO/WO starter die het leuk vindt om als privacy-avonturier aan de slag te gaan, en frisse energie en enthousiasme mee te brengen naar het avontuurlijke speelveld van privacy! Ben je klaar om een wereld te ontdekken waar analytisch denken en praktisch handelen hand in hand gaan? Je bent een proactieve teamspeler met een nieuwsgierige mindset en goede communicatieve vaardigheden. Als startende privacy-professional omarm je niet alleen uitdagingen, maar ben je ook goed in het vertegenwoordigen en leggen van connecties met een passie voor vernieuwende oplossingen.

Ontwikkel jezelf in de Crew Class De Crew Class is het ontwikkelingsprogramma voor onze starters. Één keer per maand kom jij samen met 10 andere starters aan het begin van hun loopbaan. En doorloop je een traject van een jaar waarin je leert omgaan met de obstakels en uitdagingen die het werkende leven met zich meebrengen

Jij bent onderdeel van The New Crew Wij zijn niet je dagelijkse uitzendbureau! Ga je bij ons aan het werk dan blijven we naast je staan. Vanaf de eerste dag dat je aan het werk bent krijg je een Talent Manager. Een collega van The New Crew waarmee jij elke maand praat over persoonlijke ontwikkeling, je twijfels of je functie. Zo vieren we je successen mee, maar helpen we je als je er even niet zo lekker inzit. Verder krijg jij een plek in de Crew Class. De plek waar onze trainers jou trainingen geven over stakeholdermanagement, het ontdekken van jouw eigen waarden, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en nog veel meer.

Over The New Crew Bij The New Crew gaan we in gesprek met de overheid. Zo creëren we startersfuncties met doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kan jij er zijn voor Nederland, jouw gemeente en jouw buurt. Bij de overheid kan jij van achter de schermen het verschil maken. Eenmaal binnen? Dan blijven we naast je staan. Daarom zijn wij The New Crew. We begeleiden je het eerste jaar van jouw baan. Met training in de Crew Class en maandelijkse coaching door je Talent Manager. Zo vind je niet alleen de baan voor jou, maar investeer je ook in je groei en je toekomst. We bieden kansen voor starters en bouwen aan jouw carrièrestart. We zijn er voor jou!

Geïnteresseerd? Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 7 januari via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via onsRecrewtprogramma en verdien beide een bonus!**algemene voorwaarden zijn van toepassing

Read Full Job Desciption⬇️