Full-Time

Junior Financieel Projectadviseur Gemeente

Heemskerk
Student / Recent Graduate
Gemeente
Finance

The Job

Heb je goed inzicht in cijfers, ben je communicatief en sta je stevig in je schoenen? Heb je daarnaast interesse in ruimtelijke ontwikkeling? Dan kun jij het verschil maken bij een gemeente met jouw advies over wat praktisch haalbaar is bij het inrichten van de leefomgeving. Lees snel verder!

Dit ga je doen
Vanaf de start ga je veel kennis opdoen. Je zal vergaderingen bijwonen, (proef)berekeningen maken en je inlezen. Je gaat leren hoe de projectontwikkeling loopt in het ruimtelijk domein.
In jouw rol maak je financiële berekeningen van projecten, bijvoorbeeld voor een nieuwe woonwijk. Dat is de basis van je werk en de basis voor het advies dat je geeft.
Je haalt input op bij je collega’s en werkt nauw met hen samen.
Je staat in contact met projectontwikkelaars die verschillende belangen hebben. Daarom sta je stevig in je schoenen.
Naarmate je meer ervaring op doet, werk je er naar toe dat je een businesscase kunt opzetten voor een project of een presentatie kunt geven.
Op de lange termijn zal je binnen de gemeente de kartrekker zijn in jouw vak, dus actief de samenwerking met collega’s opzoeken is heel belangrijk.
Je komt te werken bij een gemeente met grote stedelijke vraagstukken, maar met een dorps karakter.
De collega's waar je mee samenwerkt zijn (mid)jonge ambtenaren met diverse achtergronden, voor wie collegialiteit belangrijk is.
In deze positie als financieel projectadviseur bij de gemeente zie je direct de bijdrage van jouw werk terug in de positieve veranderingen in jouw omgeving.
Dit krijg je
Deelname aan ons trainingsprogramma de Crew Class t.w.v. 5.200 euro, voor een kickstart in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
Persoonlijke begeleiding van een Talent Manager;
Het eerste jaar een salaris tussen €2.500 - €2.700 + 8% vakantiegeld en minimaal €130 per maand voor de trainingsdagen;
Reiskostenvergoeding: 21 cent per kilometer als je met de auto reist en OV-kosten worden volledig vergoed;
Een jaarcontract bij The New Crew, voor 36 uur per week;
Na een jaar is het doel om in dienst te gaan bij de gemeente, incl. salarisverhoging;
Een opleiding bij de gemeente om je kennis te vergroten;
Begeleiding van een ervaren collega bij de gemeente waardoor jij je snel ontwikkelt.
Dit ben jij
Je bent een HBO/WO starter die een passie heeft voor rekenen. Door jouw financiële talent heb je goed inzicht in cijfers en word je blij van uitgebreide Excel-bestanden met veel tabbladen. Naast het maken van berekeningen leg je ook graag contact met mensen. Je zoekt de samenwerking op, spreekt collega’s aan en haalt input op. Je staat stevig in je schoenen dus wanneer je te maken krijgt met verschillende belangen laat jij je niet omver blazen. Je hebt vertrouwen in jouw berekeningen, waardoor je graag gevraagd en ongevraagd advies geeft over wat wel en niet haalbaar is bij projecten. Je leert graag en als je iets niet snapt dan durf je dat aan te geven.

HBO / WO studies zoals Bedrijfskunde, Economie of vergelijkbare studierichtingen sluiten goed aan. Maar, heb je kennis van boekhouding of ervaring als penningmeester? Solliciteer dan ook! Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met cijfers en graag wilt groeien in het vakgebied.

Meld je aan voor The New Crew Connect!
The New Crew: Connect! is hét netwerkevenement waar jij als starter bij moet zijn. Meld je gratis aan en ontvang workshops, trainingen, je eigen professionele portret en nog veel meer. Pak deze kans en verbreid jouw netwerk door in contact te komen met mede-starters. Benieuwd hoe? Klik op de knop.

Jij bent onderdeel van The New Crew
Wij zijn niet je dagelijkse uitzendbureau! Ga je bij ons aan het werk dan blijven we naast je staan. Vanaf de eerste dag dat je aan het werk bent krijg je een Talent Manager. Een collega van The New Crew waarmee jij elke maand praat over persoonlijke ontwikkeling, je twijfels of je functie. Zo vieren we je successen mee, maar helpen we je als je er even niet zo lekker inzit. Verder krijg jij een plek in de Crew Class. De plek waar onze trainers jou trainingen geven over stakeholdermanagement, het ontdekken van jouw eigen waarden, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en nog veel meer.

Over The New Crew
Bij The New Crew gaan we in gesprek met de overheid. Zo creëren we startersfuncties met doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kan jij er zijn voor Nederland, jouw gemeente en jouw buurt. Bij de overheid kan jij van achter de schermen het verschil maken. Eenmaal binnen? Dan blijven we naast je staan. Daarom zijn wij The New Crew. We begeleiden je het eerste jaar van jouw baan. Met training in de Crew Class en maandelijkse coaching door je Talent Manager. Zo vind je niet alleen de baan voor jou, maar investeer je ook in je groei en je toekomst. We bieden kansen voor starters en bouwen aan jouw carrièrestart. We zijn er voor jou!

Geïnteresseerd?
Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 8 oktober via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom!

Ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag diegene dan aan via ons Recrewt programma en verdien beiden een bonus! **algemene voorwaarden zijn van toepassing

ApplyBack to overview
Gemeente