Graduate Program

Junior Analist – Rotterdam

Rotterdam
Student / Recent Graduate
FIT Talent
Business & Management

The Job

Functie In deze functie ga je het management ondersteunen bij het identificeren van nieuwe zakelijke kansen, het ontwikkelen van strategieën en het vormgeven van bedrijfsprocessen. Je zult je o.a. bezighouden met:

Ondersteunen van management bij marktonderzoek, concurrentieanalyses en trendanalyses om nieuwe zakelijke mogelijkheden te identificeren; Ondersteunen in de ontwikkeling van strategische plannen en deze presenteren; Vormgeven en stroomlijnen van bedrijfsprocessen; Verzamelen, organiseren en analyseren van gegevens om bruikbare inzichten te genereren (rapportages etc.); Samenwerken met verschillende afdelingen en teams om ondersteunen in diverse projecten. Organisatie Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich focust op de energieoptimalisatie voor bedrijven om een duurzame samenleving te creëren. Hierbij kun je denken aan onder anderen zonnepanelen, duurzame accu's en laadpalen. Deze organisatie staat bekend om haar directe bedrijfscultuur. Zij waardeert creativiteit, teamwerk en continue verbetering.

Wat we vragen Je volgt een bachelor in BA, BE, BIM; Analytische vaardigheden en een proactieve houding; Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; Probleemoplossende vaardigheden en een nuchtere houding.

Read Full Job Desciption⬇️