Full-Time

JUNIOR ADVISEUR ONDERGRONDSE INFRA

Utrecht
Student / Recent Graduate
KERN Engineers
Sciences, Engineering & R&D

The Job

WAT GA JE DOEN ALS JUNIOR ADVISEUR ONDERGRONDSE INFRA? Als junior adviseur ondergrondse infra begin je bij de afdeling Ondergrondse Infra, Telecom & Elektrotechniek. Hier werk je met zo’n 40 deskundige collega’s. Je ondersteunt ontwerpteams van de afdeling in de voorfase van projecten. Daarbij breng je de consequenties van (nieuwbouw)projecten voor de ondergrondse infrastructuur in kaart. Bijvoorbeeld bij de uitbreiding van een treinstation met een nieuw perron. Wat betekent de aanleg van het perron voor het ondergrondse netwerk van kabels en leidingen in de omgeving? Jij maakt dit inzichtelijk. En je zorgt zo dat een project goed van start kan gaan.

Je baan is heel afwisselend en stapje voor stapje ga je steeds zelfstandiger werken. Het leuke van je werk? Je hebt dagelijks met veel verschillende mensen contact. Binnen en buiten de organisatie. En je leert gaandeweg alle ins and outs van heel diverse projecten kennen. Jouw belangrijkste taken in het kort:

Je stemt af met ontwerpers, adviseurs en leveranciers om een goed beeld te krijgen van de impact van een project op de omgeving. Je brengt de risico’s en kosten van projecten in kaart en legt deze vast in een rapport. Je ondersteunt bij technische overleggen en werkt gespreksverslagen uit. Je zorgt voor een goede planning en organisatie van alle werkzaamheden. Je stelt projectovereenkomsten op. Hiervoor heb je nauw contact met alle betrokken partijen. Samengevat: mede dankzij jou worden vaak grote projecten tot in de puntjes voorbereid. En onnodige risico’s en kosten tijdens de uitvoering ervan voorkomen.

WAAR GA JE WERKEN? Innovatieve oplossingen op heel diverse gebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van de energietransitie, ontwikkeling van nieuwe industriegebieden en engineering voor de (rail)infrastructuur. Daar werken de experts bij jouw toekomstige werkgever aan. Dit voor een duurzaam gebouwde, natuurlijke omgeving.

Je start bij de afdeling Ondergrondse Infra, Telecom & Elektrotechniek. Hier ben je betrokken bij verschillende projecten die met de ondergrondse infrastructuur te maken hebben. Het gaat dan vooral over ondergrondse kabels en leidingen. Onder goede begeleiding leer je hoe je deze projecten perfect voorbereidt. En je groeit door naar de functie van adviseur.

Wil je verder kijken dan deze afdeling? Dat kan. De organisatie vindt jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Als je wilt zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken met andere facetten van werken bij dit ingenieursbureau. Uiteindelijk ga je aan de slag in een baan die 100% bij je past!

WAT BRENG JE MEE VOOR DE VACATURE JUNIOR ADVISEUR ONDERGRONDSE INFRA? Je hebt een HBO- of WO-diploma. Je vindt techniek erg interessant en wilt jezelf op dit vlak en persoonlijk verder ontwikkelen. Je werkt graag met anderen samen en schakelt makkelijk tussen verschillende mensen op alle niveaus. Je kunt goed organiseren, houdt moeiteloos het overzicht in diverse projecten en kwaliteit in je werk staat bij jou altijd voorop. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en het Engels.

WAT KRIJG JE? Een functie waarin je sociale vaardigheden en organisatietalent helemaal tot hun recht komen. Dit in een leuke en informele werksfeer waar je geholpen wordt om alles uit jezelf én je carrière te halen.

Daarnaast bieden we je:

Een goed salaris van ongeveer € 3.000,- bruto per maand. 30 vakantiedagen. Een omgeving waarin hybride gewerkt wordt met veel flexibiliteit in de werktijden. De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken. Een winstuitkering. Gezellige borrels en leuke activiteiten met je collega’s.

WAT IS DE ROL VAN KERN ENGINEERS? De klant heeft voor deze vacature een detavast-constructie met KERN Engineers afgesproken. Dat betekent dat je het eerste jaar in dienst bent bij KERN Engineers. Het is de bedoeling dat je na dit jaar een arbeidscontract voor onbepaalde tijd krijgt bij onze klant. Wij bieden je in het eerste jaar dezelfde arbeidsvoorwaarden als onze klant. Verder helpen we je op momenten dat je hieraan behoefte hebt. En je bent van harte welkom bij onze leuke activiteiten waar we elkaar bij een drankje en een hapje ontmoeten.

WIE KAN IK BELLEN OM TE SCHAKELEN OVER DE VACATURE JUNIOR ADVISEUR ONDERGRONDSE INFRA? Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Krijgsman via +31 70 239 02 14. Robert helpt je graag verder!

Read Full Job Desciption⬇️