Full-Time

Junior Adviseur Geotechniek

Groningen, Netherlands
Student / Recent Graduate
Fugro
Sciences, Engineering & R&D

The Job

Job Description

Ben jij toe aan een (eerste) uitdaging waarbij jij zelfstandig aan geotechnische projecten gaat werken? Als Junior Adviseur Geotechniek werk je aan geotechnische projecten en ben je (mede)verantwoordelijk voor de planning en het resultaat. Van het begin tot eind ben je betrokken bij het ontwerp van funderingen voor woningbouw en/ of het ontwerp van diepe bouwputten, adviezen voor leidingen, bouwrijp maken en grondconstructies. Momenteel zijn wij onder andere betrokken bij het verbreden van de A9, bij dynamisch belaste funderingen in de industrie en bij meerdere projecten in Nederland in het kader van de energietransitie.

In onze vakgroep Geotechniek werk je veel samen met andere specialisten (hydrologie, waterbouw, civiel en monitoring) aan projecten op het gebied van het geven van advies. Je verder blijven ontwikkelen in het vakgebied vinden wij belangrijk. Hierdoor is jouw doorstroming op den duur mogelijk naar een functie als senior-adviseur of projectleider.

Wat je gaat doen

Je bent in jouw rol van begin tot het einde betrokken bij het geotechnisch ontwerp in diverse projecten; Je geeft adviezen over funderingswijzes, bouwrijp maken, zettingen en stabiliteit van grondconstructies; Je werkt nauw samen met de klant en je zoekt samen naar de beste oplossing; Je bouwt je eigen interne en externe netwerk verder op.

Wat je te bieden hebt

Je hebt een afgeronde hts of wo opleiding Civiele techniek of Technische Aardwetenschappen; Je hebt interesse in het vakgebied geotechniek; Je vindt het leuk om deel te nemen aan congressen om je vakkennis verder uit te breiden; Je hebt een team- en klantgerichte werkhouding en een commerciële mind-set; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Op deze arbeidsvoorwaarden kan je rekenen

Een marktconform salaris; 29 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband (waarvan 4 door Fugro management toegewezen) en de mogelijkheid om 12 dagen extra bij te kopen; Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden zowel nationaal als internationaal; Flexibele werktijden en in overleg de mogelijkheid om van huis te werken; Reiskostenvergoeding; Moderne pensioenregeling; Collectieve ziektekostenverzekering; Mogelijkheid om deel te nemen aan ons bedrijfsfitness plan; Coaching mogelijkheden via ons EAP (Employee Assistance Program); Lidmaatschap Young Fugro: vereniging van young professionals van diverse afdelingen waarbij je kennis deelt en informatie uitwisselt, maar waar je ook gezellige activiteiten met elkaar onderneemt zoals bijv. Escape Rooms, Sustainability Day, etc. Deelname aan ons nieuwe global carrière ontwikkelingsplan “U.Gro”: een uniek traject, waar je aan deelneemt indien je aan de basisvoorwaarden voldoet (BA/Master met maximaal 2 jaar werkervaring). In het U.Gro-programma volg je naast je reguliere baan een intensief trainingsprogramma in verschillende richtingen om je voor te bereiden op de carrière die jij voor jezelf voor ogen hebt. Gedurende de training zal je een mentor toegewezen krijgen.

Interesse gewekt?

Bezoek onze bedrijfspagina en ontdek meer over hoe het is om bij Fugro te werken.

Voor meer informatie neem contact op met Dominique Wesenbeek, Corporate Recruiter, tel. 06- 38599556.

Na je sollicitatie

Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging via ons systeem per e-mail; Als we voldoende aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Ook als we je niet uitnodigen krijg je daar uiteraard bericht van; Na een succesvol eerste gesprek volgt er een tweede en laatste gesprek; Als wij én jij nog enthousiast zijn na de 2e ronde, ontvang je van ons een passende aanbieding en verwelkomen we je graag bij Fugro!

Read Full Job Desciption⬇️