Full-Time

Junior Accountmanager

Alphen aan den Rijn
Student / Recent Graduate
Tempo Team
Business & Management

The Job

Beschrijving Ben jij een gedreven go-getter die niet alleen kansen ziet, maar ze ook daadwerkelijk grijpt? Als Junior Accountmanager met een passie voor zowel mensen als resultaten, ben jij de drijvende kracht achter het binnenhalen van nieuwe klanten en het bouwen van sterke relaties die blijvende samenwerkingen worden.

Wat ga je doen Stel je voor: jij, als Junior Accountmanager in de bruisende omgeving van Alphen aan den Rijn. Hier ben jij de superheld die zowel de zakelijke wereld als de menselijke kant met elkaar verbindt. Je ruikt de kansen van verre en zet er met volle energie koers naar. Je overtuigt niet alleen bedrijven, maar bent tevens een meester in het naadloos laten aansluiten van onze fantastische kandidaten op hun behoeften. Matchmaking zit in jouw DNA, maar jouw rol gaat verder dan dat. Je begrijpt dat tevreden klanten de sleutel tot succes zijn. Daarom steek je niet alleen tijd in het binnenhalen van nieuwe business, maar ook in het behouden van bestaande klanten. Voor jou is succes een cocktail van tevreden bedrijven en gelukkige mensen. Dit geeft jouw werk echt betekenis.

Voor wat, hoort wat! Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Daarom krijg je als Junior Accountmanager een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.500 en €2.900 euro per maand (op basis van 40 uur), met de mogelijkheid om op korte termijn hierin te groeien. Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten. Indien van toepassing zal er een E-bike beschikbaar zijn of een vestiging auto, zodat je zonder moeite je klanten kunt bezoeken. Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Junior Accountmanager bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien! Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Junior Accountmanager een mogelijkheid om aandelen te verwerven. Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wie ben jij Jij bent werkelijk een professional in hart en nieren! Het jongleren met verschillende verantwoordelijkheden is jouw tweede natuur en dat sluit naadloos aan bij jouw rol als Junior Accountmanager. Prioriteiten stellen is voor jou een fluitje van een cent, zelfs als de druk oploopt. Als Junior Accountmanager ben jij vastberaden om tastbare resultaten te behalen. Tegenslagen brengen jou niet van de wijs; integendeel, je zoekt onvermoeibaar naar alternatieve benaderingen.

Met jouw aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze teamspirit breng jij een flinke dosis dynamiek in ons team. Onze leuze? Werkplezier staat altijd bovenaan onze lijst!

Verder: Je beschikt over denk- en werkniveau op HBO-niveau; Jouw commerciële ervaring breid je bij ons graag verder uit; Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen; Enthousiasme, een doelgerichte mindset en een buitengewone teamgeest vormen jouw handelsmerk.

Waar ga je werken Bij Tempo-Team draait het niet alleen om werken. Maar om groeien en jezelf ontwikkelen. In Alphen aan den Rijn bieden we jou de gelegenheid om jouw potentieel als Junior Accountmanager te ontplooien in een omgeving waar samenwerking, betrokkenheid en innovatie de boventoon voeren. Met doorlopende training en ondersteuning, en de sterke backing van de Randstad Groep, bieden we jou een fundament waarop je kunt bouwen aan een toekomst die bij jou past. Sluit je aan bij ons en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet simpelweg een baan is; het is een route naar persoonlijke en professionele groei.

Kom hier met die baan! Klaar voor actie? Verlang je naar ondersteuning en uitbreiding in jouw loopbaan? Tempo-Team staat klaar om jou als Junior Accountmanager te voorzien van voortdurende training en begeleiding om jouw groei te bevorderen. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog de stap en ontdek waarom werken bij Tempo-Team niet enkel een job is, maar een spannend avontuur naar persoonlijke en professionele bloei. Solliciteren dus!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: Johnny.jagroep@randstadgroep.nl.

ApplyBack to overview
Tempo Team