Full-Time

Junior Accountmanager

Leiden
Student / Recent Graduate
Randstad
Business & Management

The Job

Junior Accountmanager Beschrijving Stap aan boord voor een dynamisch carrière-avontuur! Als gedreven pionier bouw je sterke zakelijke relaties én help je individuen hun potentieel te vervullen. In de rol van Junior Accountmanager combineer je overtuiging met compassie, open je deuren bij bedrijven en faciliteer je groei.

Als je klaar bent om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen en te ontdekken wat het betekent om een Junior Accountmanager te zijn die deuren opent, kansen creëert en impact maakt, lees dan verder. Jouw volgende avontuur begint hier.

Wat bieden wij jou: Competitief salaris: We weten dat hard werk beloond moet worden. Daarom krijg je een aantrekkelijk startsalaris tussen de €2.550 en €3.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur, met de mogelijkheid om hier op korte termijn in te groeien. Reisvergoeding: Gepaste kilometervergoeding voor zowel woon-werkverkeer als zakelijk verkeer of volledige vergoeding van je OV kosten. Indien van toepassing zal er een E-bike beschikbaar zijn of een vestiging auto, zodat je zonder moeite je klanten kunt bezoeken; Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als Junior Accountmanager bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk; Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we hebben als Intercedent zeker een oog op dat vaste contract. We willen samen groeien! Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Intercedent een mogelijkheid om aandelen te verwerven; Time to Relax: Geniet als Intercedent van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wie ben jij: Wij zoeken geen gewone kandidaat, maar een ware matchmaker en bouwer. Iemand die niet alleen deuren opent, maar ook de verhalen erachter begrijpt. Je hebt de energie van een ontdekkingsreiziger en de vastberadenheid van een ondernemer.

En verder: Je combineert je commerciële intuïtie met een hart voor mensen; Overtuigingskracht zit in je genen en empathie is je tweede natuur; Jouw vermogen om bedrijven te overtuigen van de impact die onze kandidaten kunnen maken, is ongeëvenaard. Kortom, je bent de schakel tussen zakelijk succes en individuele groei; Je beschikt over een HBO-denkniveau en werkniveau; Je bent in bezit van een rijbewijs of bent van plan dit binnen afzienbare tijd te behalen; Jij ademt enthousiasme, resultaatgerichtheid en teamgeest.

Wat ga je doen In de rol van Junior Accountmanager ben jij de verbindende schakel in de wereld van werk. Met buitengewone precisie breng je werkzoekenden en werkgevers samen, en smeed je perfecte matches. Je gaat op zoek naar boeiende bedrijven om mee in zee te gaan. Tijdens informele gesprekken bespreek je met werkgevers hun verwachtingen ten aanzien van de ideale kandidaat. Onze systemen vertellen je waar je het meeste kans maakt zodat jij kan doen waar je goed in bent.

In je rol als Junior Accountmanager ben je een veelzijdige speler met een integrale benadering. Je bent niet alleen recruiter, maar ook coach, planner en accountmanager in één! Dankzij de voortdurende afwisseling in je werkzaamheden krijg je de kans om continu te leren en te groeien in je loopbaan.

In een notendop: Recruitment: Van het opstellen van aansprekende vacatureteksten tot het voeren van diepgaande intakegesprekken, ga jij op zoek naar de meest geschikte kandidaten. Sales: Je werft nieuwe bedrijven en bouwt sterke relaties op. Administratie: Vanzelfsprekend zorg je voor nauwkeurige en ordelijke documentatie. Advies en coaching: Je ondersteunt klanten met je professionele kennis en begeleidt flexibele medewerkers met verve in hun loopbaantraject.

Waar ga je werken Welkom op het bruisende toneel van Leiden, waar jouw nieuwe avontuur zich afspeelt. Hier staat jouw expertise klaar om werkzoekenden te verwelkomen en te begeleiden. Tijdens de pauze ben je vrij om je benen te strekken met een verfrissende wandeling in de omgeving. Waarom daag je je collega's tijdens de vrijdagmiddagborrel niet uit voor een meeslepend potje tafelvoetbal? Ga jij deze uitdaging als Junior Accountmanager aan?

Deze baan is voor jou! Ben jij een teamspeler die gedijt in een dynamische omgeving? Tempo-Team biedt de perfecte plek voor jouw samenwerkingstalent en gemeenschapsgeest. Wordt niet alleen een collega, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen bouwen we aan succes en versterken we elkaar. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden! Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur mij vooral een mail: Johnny.jagroep@randstadgroep.nl.

Read Full Job Desciption⬇️