Full-Time

Junior Accountmanager

Spijkenisse
Student / Recent Graduate
Randstad
Business & Management

The Job

Junior Accountmanager Hallo daar! Sta je open voor een opwindende nieuwe uitdaging met veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei? Dan ben jij degene die we zoeken om ons team te versterken - een toekomstige gewaardeerde collega. In de rol van junior accountmanager bij Randstad combineer je zakelijk inzicht moeiteloos met vriendelijkheid.

Je bent niet alleen de drijvende kracht achter het aangaan van nieuwe samenwerkingen, maar ook de gids die anderen ondersteunt bij het realiseren van hun volledige potentieel. Is dit iets waar jij enthousiast van wordt? Lees dan verder en ontdek de boeiende mogelijkheden die deze functie voor jou in petto heeft.

Wat bieden we Bij Randstad investeren we graag in jouw succes. Naast een geweldige werkomgeving bieden we:

Aantrekkelijk salaris: We waarderen hard werken en belonen dat met een competitief startsalaris tussen €2.550 en €3.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week, met de kans om snel te groeien. Reiskostenvergoeding: Of het nu gaat om woon-werkverkeer of zakelijke reizen, we bieden een passende vergoeding. Nooit stoppen met leren: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als junior accountmanager heb je toegang tot talloze trainingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is slechts het begin, we streven naar een vast contract. We willen samen groeien! Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Je kunt rekenen op aantrekkelijke bonusregelingen en als junior accountmanager krijg je zelfs de kans om aandelen te verwerven. Tijd om te ontspannen: Geniet van 25 vakantiedagen en koop er indien gewenst nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Kwaliteiten die we zoeken Wij hechten veel waarde aan de volgende eigenschappen:

Je barst van energie en vastberadenheid! Het jongleren met verschillende taken geeft je voldoening; Je bent een expert in prioriteiten stellen en blijft kalm, zelfs onder druk; Je bent gedreven door resultaten en tegenslagen dagen je uit om alternatieve oplossingen te vinden; Je enthousiasme en teamgeest zijn aanstekelijk en dragen bij aan ons team. Werkplezier staat bij jou voorop! Naast passie en vastberadenheid beschik je over een HBO denk- en werkniveau en ben je in het bezit van een rijbewijs of streef je ernaar dit binnenkort te behalen; Het hebben van aantoonbare ervaring in een commerciële functie is een pluspunt.

Jouw rol als junior accountmanager In de rol van junior accountmanager fungeer je als bemiddelaar tussen werkzoekenden en werkgevers. Met precisie breng je beide partijen bij elkaar en zorg je voor perfecte matches. Je werft boeiende bedrijven om mee samen te werken en bespreekt hun ideale kandidaat. Bovendien schrijf je overtuigende vacatureteksten die potentiële kandidaten aanspreken. Vanaf het eerste contact tot het einde van een opdracht ben jij het aanspreekpunt voor onze getalenteerde kandidaten.

Wat deze rol nog spannender maakt, is jouw sales inzet. Je gaat actief op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken, bouwt sterke relaties op en overtuigt potentiële werkgevers van de waarde die Randstad te bieden heeft. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht speel je een cruciale rol in het uitbreiden van ons netwerk en het genereren van nieuwe kansen.

Werklocatie Welkom in het gezellige Spijkenisse, waar jouw avontuur van start gaat op onze levendige vestiging. Hier ben jij klaar om werkzoekenden te begeleiden en te ondersteunen. Elke dag begin je vol energie en maak je onderweg een pitstop voor een heerlijk kopje koffie. In je pauze kun je genieten van een wandeling, en tijdens de vrijdagmiddagborrel daag je je collega's uit voor een potje tafelvoetbal.

Solliciteer vandaag nog en ontdek alle opwindende mogelijkheden die voor je klaarliggen!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur gerust een e-mail naar julia.barte@randstadgroep.nl of bel mij via 06-5793565

ApplyBack to overview
Randstad