Full-Time

Intercedent Project Keukenhof

Lisse
Student / Recent Graduate
Randstad
Admin, HR & Legal

The Job

Intercedent Project Keukenhof Velden vol met bloemen en bussenvol toeristen... De Keukenhof, wie kent het niet?! In 2024 bestaat de Keukenhof 75 jaar! Vanuit Randstad verzorgen we zowel via de landelijke cateraar Albron als bij de Keukenhof zelf personeel in verschillende functies. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder, want we hebben nog verschillende rollen open!

Jouw baan als intercedent voor project keukenhof Voor project Keukenhof zijn we nog op zoek naar collega's in verschillende rollen: recruiter, planner, intercedent, coördinator: alles is bespreekbaar! Zo stemmen we jouw wensen af op de functie.

je zorgt voor voldoende instroom van kandidaten voor en tijdens het seizoen plannen van jouw personeel dagelijks contact en evaluaties met de klant op locatie Keukenhof je verzorgt de binding en begeleidingen van de werkenden je verzorgt de administratieve afhandelingen van je taken je gaat aan op afwisseling: geen dag is hetzelfde!

Waar en met wie werk je? Samen met het projectteam vanuit Randstad verzorg je in aanloop naar het seizoen. Je werkt in korte tijd intensief met elkaar samen, en bouwt dan ook een hechte band met elkaar op. Dagelijks bevinden jullie je in het park tussen de prachtige bloemen en de toeristen. Een werkplek om nooit meer te vergeten!

Over jou 16-40 uur per week beschikbaar, jij mag kiezen; sterk in relatiebeheer en het bouwen van een netwerk; gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan; voor de klant, de flexwerker én Randstad; een kei in organiseren en prioriteren. Accuraat en communicatief vaardig.

Wat biedt randstad je? Wij begrijpen goed dat je wil weten welke voorwaarden er komen kijken bij jouw nieuwe baan. De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij:

interessante bonussen, een aantrekkelijke aandelenregeling, een persoonlijk benefit budget van 12,347% (inclusief 8,5% vakantiegeld) en een goede reiskostenvergoeding een salaris van €2500 tot €2800 bruto per maand o.b.v. 40 uur een ruim opleidingsaanbod. Want: als jij groeit, groeit Randstad ook! 25 vakantiedagen en de ruimte om extra vakantiedagen aan te schaffen vanuit je benefit budget laptop en telefoonabonnement die je ook privé mag gebruiken €750 euro budget om je thuiswerkplek in te richten

Solliciteren? Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct. Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Isabelle Oey via isabelle.oey@nl.randstad.com of Nienke van der Leden via nienke.van.der.leden@nl.randstad.com

ApplyBack to overview
Randstad