Full-Time

Intercedent AMC

Amsterdam
Student / Recent Graduate
Randstad
Business & Management

The Job

Intercedent Amc Toe aan een vervolgstap in je carrière en ben je op zoek naar wat meer senioriteit in je rol? Wil je daarnaast werken met een doelgroep die belangrijker is dan ooit? Werken met de doelgroep die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van artsen, verpleegkundigen en alle andere medewerkers? Dan is dit de rol voor jou!

Wat ga je doen?

Als intercedent neem je een leidende rol op je binnen ons team, waar je samen met je collega’s Melanie en Kim verantwoordelijk bent voor al het ondersteunend personeel dat via Randstad werkzaam is. Dit omvat bijvoorbeeld voedingsassistenten die essentiële diensten verlenen aan patiënten. Daarnaast is er nog ruimte voor procesverbetering, dit doe je samen met je collega Maik (procesmanager)!

verder houd je je bezig met:

onderhouden van contact met jouw stakeholders omtrent medewerkers, organisatieontwikkelingen en openstaande vacatures voeren van kwartaalevaluaties en verkrijgen van een goed beeld van de verschillende afdelingen sturing geven aan planning- & poolmanagement en het voeren van tactische gesprekken met AMC-relaties Daarnaast is er nog veel ruimte voor eigen inbreng! Dus mocht jij kansen zien om de relatie naar een hoger niveau te tillen, dan zijn jouw ideeën meer dan welkom.

Wat vragen we van jou?

Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré!! Een duidelijke affiniteit met de zorg, een nieuwsgierig karakter, altijd vooruit denken en een doeners mentaliteit is wat je in huis hebt! Je vindt relatiebeheer leuk, bent in staat om uit te zoomen en staat stevig genoeg in je schoenen om pittige gesprekken te voeren met je contactpersonen bij het AMC.

En verder:

sterke affiniteit met de zorg, een proactieve en nieuwsgierige instelling uitstekend vermogen tot relatiebeheer en het voeren van pittige, strategische gesprekken autonoom, besluitvaardig en in staat tot effectief leiderschap in een dynamische omgeving vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat krijg je hier, dus daar moet je mee om kunnen gaan. Doe onderzoek, zet je doelen, zie kansen, maak beslissingen en run de toko! commerciële mindset en vaardigheid in het opbouwen van duurzame klantrelaties je manager Erik Rengelink verwacht dat je een echte sparringpartner bent. Dit ben je zowel voor het AMC als je collega’s. je bent een netwerker die organisatorisch sterk is, barst van de initiatieven en kansen weet te benutten.

Wat bieden we jou?

je start hier als fulltimer tussen de €2.500 en €3.000 bruto. We houden hierbij rekening met jouw opleiding en ervaring; veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland goede mobiliteitsregeling en laptop een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van € 225,-) een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding een interessante bonusregeling

ApplyBack to overview
Randstad