Full-Time

INNOVATION ENGINEER

Zuid Holland
Student / Recent Graduate
KERN Engineers
Sciences, Engineering & R&D

The Job

WAT GA JE DOEN ALS INNOVATION ENGINEER? Als innovation Engineer bij dit bedrijf werk je aan projecten die gericht zijn op het verbeteren van bestaande systemen en het creëren van nieuwe systemen en technologieën. Jouw rol is het omzetten van innovatieve ideeën en kansen naar concrete producten en diensten.

Jouw taken zijn:

Het verkennen van innovatiemogelijkheden Het ontwerpen en ontwikkelen van Prototypes Het aanpakken van technische uitdagingen samen met collega’s Het beheren van innovatieprojecten Het doen van marktonderzoek en concurrentieanalyse.

WAAR GA JE WERKEN? Het bedrijf waarin je komt te werken is gespecialiseerd in waterbehandeling en klimaatbeheersing systemen binnen de tuinbouwsector. Zij hebben een groot en divers productassortiment die zij aanbieden aan hun klanten. Daarnaast levert het bedrijf ook specialistisch advies aan diverse partijen. Hun innovatieve systemen worden wereldwijd geleverd aan diverse sectoren, zoals de tuinbouw, bouw, industrie en overheidsinstanties. In het bedrijf staat innovatie en persoonlijke groei centraal. Kortom als innovation engineer is er in dit bedrijf genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen als engineer en persoon!

WAT BRENG JE MEE VOOR DE VACATURE INNOVATION ENGINEER? Een afgeronde HBO/WO technische opleiding Werkervaring is een pré Je hebt sterke probleemoplossende en communicatieve vaardigheden Je bent creatief in het bedenken van nieuwe ontwerpen en denkt out-of-the-box Je bent een teamplayer en werkt graag samen met mensen Je bent Nederlandssprekend.

WAT KRIJG JE? Een gevarieerde baan in een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een salaris van € 3.000,00 - € 4.500,00 bruto per maand, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je 30 vakantiedagen. Het onderhouden van een fijne werksfeer staat bij dit bedrijf centraal. Daarom is er altijd ruimte voor gezelligheid op kantoor maar ook op de georganiseerde bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels.

WAT IS DE ROL VAN KERN ENGINEERS? De klant heeft voor deze vacature een detavast-constructie met KERN Engineers afgesproken. Dat betekent dat je het eerste jaar in dienst bent bij KERN Engineers. Het is de bedoeling dat je na dit jaar een arbeidscontract voor onbepaalde tijd krijgt bij onze klant. Wij bieden je in het eerste jaar dezelfde arbeidsvoorwaarden als onze klant. Verder helpen we je op momenten dat je hieraan behoefte hebt. En je bent van harte welkom bij onze leuke activiteiten waar we elkaar bij een drankje en een hapje ontmoeten.

WIE KAN IK BELLEN OM TE SCHAKELEN OVER DE VACATURE INNOVATION ENGINEER? Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Madlener via +31 70 239 02 14. Robert helpt je graag verder!

Read Full Job Desciption⬇️