Full-Time

Finance Traineeship bij Randstad Groep Nederland

Nijmegen
Student / Recent Graduate
Randstad
Finance

The Job

Beschrijving Aan de slag als finance professional? In ons finance traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen, zodat je erachter komt welke functie bij jou past. Je wordt begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Lees hier de vacature voor ons management finance traineeship.

Hoe ziet het finance traineeship eruit? Benieuwd hoe het finance traineeship er precies uitziet? Lees hieronder de vier belangrijkste bouwstenen van ons traineeship.

Bekleed verschillende rollen: ontdek wat bij je past Tijdens het finance traineeship vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operationele rol op een Randstad, Tempo-Team of Yacht vestiging. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. De andere rollen zullen zijn binnen het finance vakgebied. Denk hierbij aan rollen zoals analist, financial controller of business controller.

Daag elkaar uit en leer van elkaar in de denktank Na het eerste halfjaar start de wekelijkse denktank. Daarin besteed je de helft van de tijd aan persoonlijke ontwikkeling. In de andere helft ga je samen met je medetrainees aan de slag om actuele organisatievraagstukken op te lossen.

Dit zijn vragen waar de directie zich op dat moment over buigt, zoals:

hoe zorgen we dat we voldoen aan onze maatschappelijke voorwaarden? hoe zorgen we ervoor dat initiatieven beter landen in de organisatie? hoe binden we een jongere doelgroep aan ons?

Door samen aan een opdracht te werken, creëren we de mogelijkheid om op de samenwerking te reflecteren en te leren met en van elkaar.

Word je beste zelf, wij begeleiden je Om het beste in jezelf naar boven te halen, word je tijdens het traineeship intensief begeleid door:

je buddy: een trainee die een halfjaar eerder dan jij is gestart; je mentor: een oud-trainee die aan jouw wordt gekoppeld omdat die jou qua profiel bij je past; een talent coach en organisatiepsycholoog, die zowel bij de denktank als bij intervisie aanwezig zijn; je manager en directeur.

Naast de denktank:

vindt drie keer per halfjaar intervisie plaats; maak je één keer per halfjaar een assignment voor je persoonlijke ontwikkeling; voer je twee keer per jaar een gesprek met je manager en talent coach.

Zoek verschillen op: die verrijken je We geloven dat verschillen tussen mensen onze organisatie verrijken. Daarom zoeken we die verschillen op: in plaats van te doen alsof iedereen hetzelfde is, stellen we de vraag hoe onze achtergronden en wereldbeelden uiteenlopen. Zo leren we met die verschillen omgaan.

De loopbaan van een finance trainee Als je het finance traineeship hebt afgerond, ben je klaar om aan de slag te gaan als finance professional bij Randstad. Je kunt binnen een paar jaar doorgroeien naar een rol waarbij je vanuit jouw stafspecialisme sparringpartner bent voor de directie, of doorgroeien naar een leidinggevende positie en na 7 jaar op directieniveau komen.

Het profiel van een finance trainee Dé ‘Randstad-trainee’ bestaat niet: elke trainee is anders. Zo maakt het bijvoorbeeld niet uit welke studie je gevolgd hebt. Trainees hebben allerlei verschillende studieachtergronden, zoals:

business administration psychologie geschiedenis finance rechten economie econometrie sociologie organisatieverandering en management.

Superuiteenlopend dus. Wat finance trainees gemeen hebben? Ze zijn:

in de laatste fase van hun master of hebben al een master afgerond; willen aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, en ontdekken wat ze precies willen en waar ze goed in zijn; geïnteresseerd in en/of hebben affiniteit met finace of data; vaak aan het begin van hun carrière.

Iedereen is anders, en samen zijn we randstad Bij Randstad begeleiden we jou om je eigen leiderschap te ontwikkelen. En dat kan er op allerlei manieren uitzien, want iedereen is anders. We omarmen verschillen en bieden je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Daarom nodigen we iedereen, ongeacht etniciteit, achtergrond, seksualiteit, gender en beperking uit om te solliciteren.

Hier lees je meer over hoe we omgaan met diversiteit op de werkvloer.

Wat bieden we jou?

een bruto maandsalaris van €3.000 (exclusief 12,4% benefit budget, waaronder vakantiegeld) traineebonus: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen verhoging: je groeit elk jaar €300 in salaris direct een contract voor onbepaalde tijd 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events

Read Full Job Desciption⬇️