ENGINEER (CONSUMENT)

Delft
Stedin

The Job

Werk waar je trots op kan zijn Dit ga je doen Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. En willen liever geen gas meer. Genoeg te doen dus voor Engineers. Want wat onze klanten wensen, teken jij uit. Je berekent welke netkabels nodig zijn, waar onze monteurs ze gaan leggen, waar de transformatorhuisjes komen en hoe het tracé loopt.

Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Je schakelt continu met projectleiders, klantadviseurs en andere partijen. Maar je hebt ook te maken met onverwachte factoren. Van een zeldzaam broedpaar tot asbest, van archeologie tot oude kabels. Wat er ook op je pad komt, jij adviseert en creëert inzicht in mogelijkheden en kosten.

Hoe jouw werkdag eruit kan zien.

Als engineer is geen dag hetzelfde. Sinds corona werken we flexibel de ene keer op kantoor en de andere keer thuis. Na het inrichten en de voorbereidingen van je dag, pak je belangrijke mails op. Vervolgens focus je je op verschillende soorten projecten, waar je je technische expertise kan benutten. Je maakt berekeningen en analyses om projecten op een veilig manier te kunnen laten uitvoeren. Projecten kunnen enorm variëren afhankelijk van het type aanvraag van de klant. Als voorbeeld ben je soms bezig met het ontwerpen van een laadpaal aansluiting en andere keer weer met terug levering aansluiting. Projecten die binnenkomen zijn meestal klant aanvragen vanuit mijn aansluiting.nl.

Wekelijks heb je fysiek overleg met je team om kennis te delen met elkaar en ook voor een betere samenwerking met stakeholders. Tot slot ben je aan het einde van je werkdag bezig om plannen te maken voor volgende dag.

Kortom, het leven van een engineer is gevarieerd en uitdagend. Elke dag wordt er hard gewerkt aan het oplossen van problemen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om succesvol te zijn in deze snel veranderende energie transitie. Jij bent de technische spin in het web!!!

Jouw sterke punten Worden we blij van Je bent sterk in statistiek, analytisch en staat bekend om je technisch inzicht. Je bent serieus, maar ook prettig in de omgang. Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer. Je bent een creatieve oplossingsdenker en goed in staat om anderen mee te nemen in wat jij bedacht hebt. Hoe complex het project ook is.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe Engineer maakt?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (in de richting van) energietechniek. Je hebt 3-5 jaar ervaring met complexe technische installaties. Je werkt graag in een snel veranderende omgeving. Kennis van GAIA en Vision is een pré. Je bent bereid om aanvullende cursussen te volgen zoals bijvoorbeeld Ontwerpdeskundige laagspanning. In de rol van medior Engineer (schaal C08), heb je een aantal aanvullende taken: Het begeleiden en opleiden van junior Engineers. Je beheerst hiervoor de soft skills. Roulerend voorzitterschap in het team overleg Actief delen van kennis over proces, beleid of techniek in het team Je bent zichtbaar in de organisatie in een werkgroep als bijv. key-user of tester van nieuwe IT middelen, denkt mee over beleidswijzigingen of bent eigenaar om werkinstructie en specifiek beleid uit te werken voor de afdeling Consument.

Een goed team Daar hoor je bij Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het Engineersteam bij afdeling Consument. Het Engineerteam bestaat uit ongeveer 17 Engineers. Het team is een mix van jonge mensen en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van en aan elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt. Je komt terecht in een open en hecht team, waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen. We werken flexibel op de vestigingen Delft en Utrecht.

Mooie arbeidsvoorwaarden Die wil je hebben Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een maximaal salaris van € 4.807,- (junior engineer, schaal C07) of € 5.413,- (medior engineer, schaal C08) gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP. Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden. Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van € 500,- bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi? Volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen! Daar komt dit nog bovenop:

Werken bij Stedin betekent werken bij een world-class workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer. Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf. Goede koffie van Heilige Boontjes. In Rotterdam kun je jouw bakkie ook halen bij onze ‘gebarista’ (onze slechthorende barista).

Read Full Job Desciption⬇️