Full-Time

Consultant zorg

Rotterdam
Student / Recent Graduate
Tempo Team
Business & Management

The Job

Beschrijving De beste zorgprofessionals help je aan een volgende mooie opdracht. Als consultant sta je in contact met de beste vakmensen en maak je de juiste match voor organisaties. De zorg is een onmisbare branche waar de grootste helden werkzaam zijn. Maak het verschil als consultant bij Tempo-Team!

Voor wat, hoort wat Bij ons staat jouw werkgeluk op de eerste plaats. We werken vanuit ons hart, maar ook met verstand. Naast plezier op het werk houden we van aanpakken, van doorpakken en van flink uitpakken. Verder krijg jij bij ons ook:

Wat krijg je van ons? Een lekker maandloon tussen €2500 - €2900 Maandelijks 12,3% vakantiegeld! Een gedreven en betrokken team, we gaan altijd voor het beste resultaat; €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek; Je krijgt een onboarding in hotel met andere nieuwe Tempo-Teamers; 1 dag betaald verlof om vrijwilligerswerk te doen; Laptop, telefoon, reiskostenvergoeding, internetvergoeding en onkostenvergoeding; Een lease auto is bespreekbaar; Een berg aan werkplezier voor 32 tot 40 uur per week.

Wat ga je doen? Tempo-Team Medisch is een hard groeiend onderdeel binnen Tempo-Team. Met veel plezier en succes helpen we mensen binnen de zorgsector aan een passende baan. Dit geeft veel voldoening. Zeker nu, in tijden van schaarste!

Waar we ons tot nu toe veel hebben gefocust op het inzetten van flexibel zorgpersoneel, richten we ons straks ook op de vaste banen en het inzetten van zzp’ers. Een nieuwe propositie die jij tot een succes gaat maken. De kandidaat staat meer dan ooit centraal. Heb jij een goede kandidaat gesproken?! Dan zorg jij voor de beste plek!

Je krijgt veel vrijheid en er is volop ruimte voor eigen inbreng. Een slim plan wat bijdraagt aan de doelstellingen? Dan zorg jij er persoonlijk voor dat het niet alleen bij een plan blijft. Probeer, schaaf bij en vier het succes!

Het team en de locatie Je komt te werken met je directe collega Cheranie Jordaan, die al ruim 1,5 jaar aan het werk is, met de begeleiding zit het dus wel goed!

Samen met deze collega zorg je voor het opzetten en uitrollen van een succesvolle, nieuwe propositie. Manager Silvia Coone staat altijd voor je klaar om je te helpen en je te begeleiden. Met haar bespreek je de resultaten en natuurlijk jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit het team kun je erop rekenen dat je alle hulp krijgt die nodig is om succesvol te zijn!

Jij bepaalt zelf waar je werkt. Klap je laptop open op één van de vele Tempo-Team vestigingen of werk een dagdeel lekker vanuit huis. In overleg is er veel mogelijk.

Wanneer ben je geknipt voor de baan? Terechte vraag, maar lastig te beantwoorden. In deze rol van consultant zijn we vooral op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen op commercieel vlak. Is een berg aan ervaring dan nodig? Helemaal niet, maar die commerciële pit en winnaarsmentaliteit moet wel in je zitten. Dan leren wij je de rest. Ook is dit een hele mooie plek voor een meer ervaren intercedent of recruiter die graag een stap wilt maken

Je beschikt verder over een stevige persoonlijkheid en schakelt zonder probleem tussen verschillende gesprekspartners. Je vindt het leuk om met een brede doelgroep om te gaan en past je makkelijk aan. Je bent daarnaast in het bezit van (minimaal) een afgeronde relevante mbo4 opleiding.

Sollicitatieprocedure Enthousiast geworden over de functie van consultant?! Neem dan vooral contact met mij op via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 0620771505. In het proces combineren we snelheid met kwaliteit. Hierdoor is snel duidelijk of dit de plek én organisatie is, die bij je past.

ApplyBack to overview
Tempo Team