Internship

Afstudeerstage MC Publieke Sector

Utrecht
Student / Recent Graduate
BDO
Business & Management

The Job

We bieden Reiskostenvergoeding via mobiliteitsapp Laptop en thuiswerkset Een ruime stagevergoeding

We vragen Gezonde drive (Bijna) afgeronde wo studie Passie voor financiële cijfers

Waarom BDO? Goede werk-privé balans Ruimte om jezelf te ontwikkelen Professioneel en persoonlijk

Dit is jouw baan Ben jij een ambitieuze student in de afrondende fase van je WO master? Heb je de drive om de visie van BDO op een goed ingerichte financiële functie in de publieke sector te begrijpen, te concretiseren en door te vertalen? Dan is BDO op zoek naar jou!

Als stagiair MC Publieke Sector voer je een grondig onderzoek uit naar de optimale inrichting van de financiële functie in de publieke sector, hoe deze te professionaliseren en de rol die digitalisering hierbij heeft. In een tijd waarin de publieke sector wordt geconfronteerd met toenemende complexiteit en digitale transformatie, is het essentieel om financiële processen op een effectieve en compliant manier te beheren en te professionaliseren. Jij speelt een cruciale rol in het blootleggen van de best practices en het bieden van inzichten die onze klanten in staat stellen hun financiële functie te verbeteren.

Dit bieden wij jou Vergoeding van reiskosten Doorgroeimogelijkheden Laptop Thuiswerkset Ruime stagevergoeding Begeleiding door vaste mentor Trainingen via BDO Academie Training-on-the-job

Dit ga je doen Je werkzaamheden variëren van het verzamelen en structureren van informatie, economische analyses, kwantitatieve en kwalitatieve (effect)analyses, gesprekken en interviews, tot het schrijven van rapporten en het verzorgen van presentaties.

Als stagiair MC Publieke Sector:

Volg je een masteropleiding in economie, finance of een gerelateerde studie; Heb je sterke affiniteit met de publieke sector; Beschik je over onderzoeks- en analytische vaardigheden, zoals Excel en statistische software (Stata of R); Werk je nauw samen met ervaren professionals (zowel intern als extern); Schrijf je een overtuigend en informatief publicatiestuk dat de BDO visie op professionalisering van de financiële functie weergeeft, evenals de rol en kansen die digitalisering hierin biedt.

ApplyBack to overview
BDO