Internship

Afstudeerstage IT Audit

Landelijk
Student / Recent Graduate
BDO
IT & Digital

The Job

We bieden Reiskostenvergoeding via mobiliteitsapp Laptop en thuiswerkset Een ruime stagevergoeding

We vragen Hbo / wo werk- en denkniveau Leergierig Interesse in IT vraagstukken

Waarom BDO? Goede werk-privé balans Ruimte om jezelf te ontwikkelen Professioneel en persoonlijk

Dit is jouw baan Rond jij een hbo- of masteropleiding af en zoek jij een afstudeerstage voor februari 2024 op het snijvlak van accountancy, finance en IT? Kies dan voor een stage bij BDO, waar je zelfstandig onderzoek doet. Het onderwerp van dit onderzoek wordt aangedragen door jou of door ons. Gedurende je afstudeerperiode word je ondersteund door een vaste begeleider. Wil je je stage combineren met een aantal dagen in de week meewerken in de praktijk? Ook dat is mogelijk. De ideale manier om te ontdekken of je het werk leuk vindt. En natuurlijk om erachter te komen of BDO bij jou past.

Dit bieden wij jou Vergoeding van reiskosten Doorgroeimogelijkheden Laptop Thuiswerkset Ruime stagevergoeding Begeleiding door vaste mentor Trainingen via BDO Academie Training-on-the-job

Dit ga je doen BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als scriptant ben je onderdeel van een hecht team binnen Audit & Assurance (controlepraktijk) van BDO. Jouw klantenportefeuille varieert van het MKB- en familiebedrijf tot corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen.

Als afstudeerstagiair IT Audit:

ben je bezig met de afronding van een hbo- of masteropleiding. Enkele voorbeelden hiervan zijn Accountancy & Control, Business Administration, Information Management, Informatica of Information Security Technology; ben je tijdens je stageperiode voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie; heb je een passie voor het werken met geautomatiseerde informatiesystemen; beschik jij over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden. Je bent geen solist, maar beschikt over een gezonde dosis teamspirit.

Read Full Job Desciption⬇️