Internship

Afstudeerstage Audit in de Randstad

Randstad
Student / Recent Graduate
PKF Wallast
Finance

The Job

Afstudeerstage audit in de Randstad

Zit je in het laatste jaar van jouw accountancy opleiding en ben je op zoek naar een afstudeerstage waar je aan jouw onderzoek kan werken én kan ervaren hoe het is om bij een accountantskantoor te werken? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Je gaat je uiteraard bezig houden met jouw onderzoek. Dit is een belangrijke periode in jouw schoolcarrière en ons audit team staat voor je klaar om je op weg te helpen en jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je natuurlijk ook de mogelijkheid om mee te kijken binnen de controlepraktijk. Hierbij kan je denken aan de volgende werkzaamheden:

Ondersteunen in het controleren van de posten van de jaarrekening; Assisteren in het beoordelen van de systemen en processen van de cliënt; Het team ondersteunen om tot verbetervoorstellen te komen.

Waarom PKF Wallast?

PKF Wallast is meer dan een accountancy- en belastingadvieskantoor. Wij ondersteunen onze cliënten met passie en plezier en hechten veel waarde aan de kwaliteit van het werk. Binnen onze organisatie heerst een familiesfeer en heb je zelf jouw eigen ontwikkeling in de hand. We zijn voor het derde jaar op rij door het bedrijf Great Place To Work (GPTW) Nederland gecertificeerd. GPTW onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. In het onderzoek springt de familiecultuur, kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijke behandeling van PKF Wallast eruit.

We zijn als meer dan 60 jaar actief in vrijwel alle sectoren, op nationaal en internationaal niveau. We leveren kwaliteit en beschikken over de breedte en diepgang van een ‘big-4’ met de wendbaarheid van een persoonlijk kantoor. PKF Wallast is een ‘one stop shop’, als auditor werk je dus met verschillende afdelingen samen om onze cliënten te voorzien van het beste resultaat.

Wat kun je van ons verwachten:

Toegang tot al onze informatiebronnen en de expertise van onze professionals

Goede en persoonlijke begeleiding Sociale kantooractiviteiten om collega’s ook buiten de werksfeer beter te leren kennen Stagevergoeding Een buddy die voor je klaar staat De mogelijkheid om na je studie in dienst te treden en door te groeien in een startersfunctie Laptop en telefoon

Wat we van jou verwachten:

Uitstekend uurloon Je zit in het laatste jaar van de accountancy opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Je bent leergierig en wil jezelf blijven ontwikkelen Je durft kritische vragen te stellen

Team

Als afstudeerstagiaire kan jij op één van onze 5 vestigingen terecht. Namelijk Delft, Rotterdam, Amsterdam, Woerden of Alphen aan den Rijn. We hebben op dit moment ongeveer 240 medewerkers waarvan er zo’n 80 op de audit afdeling werken. Het zijn jonge, gezellige en collegiale teams die jouw graag willen ondersteunen in jouw ontwikkeling.

Read Full Job Desciption⬇️