Internship

Afstudeerstage Accountancy MKB

Landelijk
Student / Recent Graduate
BDO
Finance

The Job

We bieden Reiskostenvergoeding via mobiliteitsapp Laptop en thuiswerkset Een ruime stagevergoeding

We vragen Beschikbaar vanaf februari (Bijna) afgeronde hbo studie Nieuwsgierig

Waarom BDO? Goede werk-privé balans Ruimte om jezelf te ontwikkelen Professioneel en persoonlijk

Dit is jouw baan Ben jij bezig met het afronden van een financiële bachelor of master en opzoek naar een scriptiestage die helemaal bij jouw ambities past? Kies dan voor een afstudeerstage bij BDO. Tijdens het schrijven van je scriptie doe je ervaring op met het verwerken van financiële administraties en het opstellen van diverse rapportages. Zo krijg je een beeld van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Tijdens je stageperiode word je goed begeleid door een ervaren Accountant. Na je afstuderen verwelkomen we je graag als collega. Dan volg je op onze kosten ook je post-opleiding in deeltijd.

Dit bieden wij jou Vergoeding van reiskosten Doorgroeimogelijkheden Laptop Thuiswerkset Ruime stagevergoeding Begeleiding door vaste mentor Trainingen via BDO Academie Training-on-the-job

Dit ga je doen BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als afstudeerstagiair ben je onderdeel van een hecht team binnen de Accountancy & Bedrijfsadviespraktijk bij BDO. Binnen de organisatie heerste er een informele sfeer en is er een diverse klantenportefeuille. Jouw klanten variëren van MKB en gerenommeerde familiebedrijven tot non-profitorganisaties en internationale ondernemingen.

Als afstudeerstagiair Accountancy MKB:

ben je tijdens stageperiode uiteraard voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie; werk je mee in de samenstelpraktijk en ga je aan de slag met het verwerken van financiële administraties en het opstellen van financiële rapportages; word je goed begeleid door ervaren collega's.

ApplyBack to overview
BDO