Internship

Afstudeerstage aarding

Utrecht
Student / Recent Graduate
Movares
Sciences, Engineering & R&D

The Job

DIT GA JE DOEN

Het belangrijkste aspect op een hoogspanningslocatie is veiligheid. Om dit te waarborgen worden veel maatregelen getroffen. Een van deze maatregelen rondom ‘elektrische veiligheid’ is aarding. Deze aarding bevindt zich onder de grond buiten het zicht van het oog. Onder iedere hoogspanningslocatie is een vermaasd net van geleiders voorzien, variërend van tientallen meters tot vele kilometers aan geleiders. Met het oog op efficiënt gebruik maken van grondstoffen is het zaak dat deze aardnetten zo optimaal mogelijk worden ontworpen, uiteraard met behoud van veiligheid.

Tijdens het onderzoek ga je samenwerken met verschillende Movares collega’s en vergaar je kennis over het onderwerp aarding, veiligheid en meer!

DIT BEN JIJ

Je volgt een hbo opleiding in de richting van elektrotechniek.

DIT KRIJG JE

Bij Movares werk je aan een uitdagende afstudeeropdracht met volop kansen om jezelf te ontwikkelen, een leuke en gezellige sfeer, een kijkje in de keuken van een toonaangevend advies- en ingenieursbureau, en volop ruimte voor eigen initiatief en een goede begeleiding. De duur en startdatum zijn in overleg nader te bepalen. Verder krijg je:

een aantrekkelijke vergoeding van €550 op basis van een fulltime dienstverband; ruimte voor het vinden van jouw ideale werk-privé-balans; leuke collega’s en een afstudeerplek in hartje Utrecht. En er is méér. Want afstuderen bij Movares betekent ook:

bijdragen aan een schone wereld, omdat je stage loopt bij het eerste bedrijf in Nederland met een Zero Waste-certificaat; veel gezelligheid tijdens de activiteiten van onze personeelsvereniging, zoals een pubquiz, workshop of proeverij;

JOUW TEAM

De uitdagingen op het gebied van energietransitie vragen om professionals die inhoud én procesvaardigheden combineren om te komen tot creatieve en duurzame oplossingen met breed draagvlak. Deze professionals werken in de groep Energie(transitie) bij Movares. De groep bestaat uit 35 collega's en werkt aan drie thema's: Duurzame Energievoorziening, Rail Energiesystemen en EMC & Netkwaliteit. Samen met opdrachtgevers zoals TenneT, Stedin, ProRail, Provincies, Ministeries en Rijkswaterstaat draag jij bij aan de energietransitie door te werken aan uitdagende gebiedsgerichte energieopgaven.

ApplyBack to overview
Movares