Full-Time

Accountmanager The New Crew

Amsterdam
Student / Recent Graduate
The New Crew
Business & Management

The Job

Zet jouw commerciële drive in om de zorg een stapje verder te helpen!

Wie ben jij? Jij staat aan het begin van je carrière of hebt al wat werkervaring opgedaan en hebt minimaal een MB-4 diploma op zak. In ieder geval weet je van jezelf dat je het leuk vindt om je sales skills in te zetten. Natuurlijk doe je dat het liefst voor iets waar jij écht in gelooft. De kracht van jong talent? Daar geloof jij in en je wilt andere organisaties daarin meenemen. Met jouw sociale skills weet jij behoeften van (potentiële) klanten te achterhalen en denk je met hen mee om van maximale toegevoegde waarde te zijn. Je bent geïnteresseerd in de belangrijkste ontwikkelingen in de zorg en wilt je graag verdiepen in de uitdagingen waar jong talent aan kan bijdragen. Je verkoopt geen praatjes en weet hoe je het commerciële gesprek aangaat. Zo haal jij de beste samenwerkingen binnen voor The New Crew en geef je starters de kans zich te ontwikkelen terwijl ze zich inzetten voor de maatschappij!

Wat levert het op? Een contract voor 32 tot 40 uur Afhankelijk van jouw achtergrond een salaris tussen €2.700 en €3.600 Een persoonlijk ontwikkelbudget en keuze uit training in de Crew Class Een leaseauto Een iPhone en een MacBook in bruikleen

Wat ga jij doen? Als Accountmanager zorg jij voor leuke samenwerkingen voor The New Crew met zorgorganisaties! Je loopt eerst mee met ervaren accountmanagers en leert de organisaties kennen. Daarna bouw jij jouw eigen netwerk op.

Je gaat op verschillende plekken in het land langs bij zorgorganisaties om te netwerken en te bespreken waar hun personele uitdagingen liggen. Jij vergaart informatie over trends en ontwikkelingen binnen het werkveld. Zo speel jij in op de behoeften van de organisaties op het gebied van personeel. Samen met het marketing team bedenk je hoe jullie opdrachtgevers kunnen aantrekken en helpen ze jou met je personal branding. Je onderhoudt relaties en werkt samen met de recruiters en talentmanagers voor de opdrachten die je binnenhaalt. Zo zorgen jullie samen voor het succes!

Over The New Crew Wij geloven in verschil maken, ongeacht je achtergrond. Wij vinden dat de baan die bij je past niet afhangt van wat je gestudeerd hebt, maar waar jouw drijfveren liggen. En van je persoonlijkheid. Via The New Crew vind je niet alleen de (maatschappelijke) baan die perfect bij je past, maar investeer je ook in jezelf, in je ontwikkeling en in je toekomst. We creëren kansen voor starters met veel mogelijkheden om door te groeien. De begeleiding en training die je krijgt tijdens je werk zorgen samen met het netwerk wat je opbouwt voor een kickstart van jouw carrière. We got you! Meer weten? Zo werkt het.

Geïnteresseerd? Geïnteresseerd? Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk zondag 22 januari via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via ons Recrewtprogramma en verdien beide een bonus! **algemene voorwaarden zijn van toepassing

Read Full Job Desciption⬇️