Full-Time

Accountbeheerder – Rotterdam

Rotterdam
Student / Recent Graduate
FIT Talent
Admin, HR & Legal

The Job

Functie Als Accountbeheerder ben je verantwoordelijk voor verschillende accounts en fungeer je als hun directe aanspreekpunt. Binnen deze functie in de verzekeringssector kan je een aantal werkzaamheden verwachten. Dit omvat onder andere het opstellen van verzekeringspolissen en het verwerken van eventuele wijzigingen daarin. Daarnaast zal je bezig zijn met het uitgeven van verzekeringscertificaten. Bovendien ga je allocatie schema's opstellen ten behoeve van de te betalen internationale assurantiebelasting, evenals het maken van naheffingsberekeningen. In je rol als accountbeheerder is het verbeteren van processen een belangrijk onderdeel. Het optimaliseren van verschillende processen en de implementatie daarvan staat centraal in deze rol. Hierbij kun je denken aan de performanceverbetering van de output en de dienstverlening om zo de klant tevreden te houden.

Organisatie Je komt te werken bij een beursgenoteerde internationale speler met een wereldwijd netwerk. Ook in Nederland is de opdrachtgever zeker geen onbekende speler. Onze opdrachtgever helpt organisaties succesvol te ondernemen door risico’s te verzekeren. In deze rol werk je nauw samen met de verschillende Brokers. Samen werk je naar een gepaste oplossing voor de verschillende klanten. Ook sta je veel in contact met de billing afdeling.

Wat we vragen HBO werk- en denkniveau; Je hebt ervaring opgedaan in het werken met Excel; Je bent oplossingsgericht, daadkrachtig en energiek; Je bent flexibel en hebt een groot aanpassingsvermogen; Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;

ApplyBack to overview
FIT Talent