Eén uur voor de toekomst

Activiteitenbegeleiding bij startfestival Explore Your Future op middelbare school A'dam

Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
100€
6

The Task

Ben jij op woensdag 13 september van 9.00 tot 16.00 uur beschikbaar? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren die het leuk vinden om in teamverband op een middelbare school het nieuwe programma Explore Your Future te faciliteren. Op de middelbare school is het super lastig om een beeld te vormen wat je later zou willen doen voor werk, en dus welke studiekeuze je moet maken. Lessen over beroepsoriëntatie zijn over het algemeen best saai. Daar brengen wij verandering in!

Op 13 september organiseren we op een VMBO-school in Amsterdam een in-school festival, met o.a. een photo booth, talenten-Jenga, een over-the-top-beroepenspel 'Who's most likely to', een inspiratiemuur en nog veel meer. Je taken bestaan die dag uit helpen opbouwen van het event, het begeleiden van groepjes middelbare scholieren bij de activiteiten en helpen afbouwen van het event.

Heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden en sta je sterk in je schoenen? Kan je goed omgaan met leerlingen in de leeftijd van rond de 15/16 jaar? Woon je in de regio Amsterdam? Ben je tijdens schooltijden beschikbaar op woensdag 13 september? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil je nog meer uren maken in dit toffe beroepsoriëntatie traject? Dat kan! Als de samenwerking goed bevalt, kan je een vaste bijbaan krijgen in ons jongerenteam. Je gaat dan interactieve workshops verzorgen scholen, leerlingen te begeleiden bij een online Meet & Greet met iemand uit de praktijk, en te helpen bij het slotfestival. Een super waardevolle, leuke en leerzame bijbaan!


Sign up for taskBack to overview