Internship

Werkstudent Zorg-ICT Consultant

Amsterdam
Student / Recent Graduate
ChipSoft
Sciences, Engineering & R&D

The Job

Jouw baan Heb jij een gezondheidszorggerelateerde/medische/taalwetenschappen/communicatie studieachtergrond of heb jij een enorme passie voor zorg en ICT? Dan ben jij wellicht de positieve en leergierige werkstudent die wij zoeken. Binnen de discipline Implementatie & Support werken we aan software voor zorginstellingen. Samen met je collega's zorg jij dat onze klanten zo goed mogelijk met onze software kunnen werken. Hiervoor ondersteun je het team bij diverse werkzaamheden. Dit doe je voor een of meer aandachtsgebieden. Je denkt bijvoorbeeld mee over nieuwe software, beantwoordt klantvragen, schrijft handleidingen, bereidt presentaties voor, richt software in en test deze.. Het is dus belangrijk dat je het leuk vindt om je in de schoenen van een Software Consultant te verplaatsen!

Jouw team Je werkt in een klein team met jonge, gedreven en enthousiaste consultants. Op basis van jouw persoonlijke ambities en vaardigheden bekijken we welk aandachtsgebied en team het beste bij jou past. Denk daarbij aan Apotheek/Medicatie, Autorisatie, EPD, Kliniek, Polikliniek, Kwaliteit, Zorgportaal, Financieel, Datawarehouse, PDMS, Koppelingen of Documentalisten. Jouw collega's ondersteunen je bij de werkzaamheden, zijn jouw sparringpartners en staan open voor nieuwe en frisse ideeën. Niet alleen tijdens werktijd, maar ook daarna zoeken collega's elkaar regelmatig op.

Jouw werkdag Jouw werk bestaat voornamelijk uit het ondersteunen van onze klanten, de zorgmedewerkers. Hierbij werk je deels zelfstandig en deels ondersteunend. Als werkstudent kun je denken aan werkzaamheden zoals:

Beantwoorden van klantvragen Ondersteunen bij productontwikkeling Het maken van hulpmateriaal, zoals handleidingen en instructievideo's Inrichten en testen van de software Onderzoek doen naar aanpassingen in de financiële regelgeving in de zorg

​Wat bied jij? Je bent de Nederlandse taal machtig / Mastery of the Dutch language Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding Je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden Je bent zelfstandig en proactief, maar kunt ook goed samenwerken. Je hebt een leergierige houding. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Je bent resultaatgericht, analytisch en creatief in je oplossingen Je beschikt over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel Je hebt affiniteit met IT/Software Affiniteit met de gezondheidszorg is een pré

​Wat bieden wij? Een leuke en leerzame bijbaan tijdens je studie, bij een maatschappelijk betrokken bedrijf. Je gaat aan de slag bij een innovatieve organisatie met hart voor de zorg en je doet in korte tijd ervaring op binnen met zorg, E-health en IT/Software.

Bij ChipSoft word je gewaardeerd. Daarom bieden wij je:

Een aantrekkelijk salaris Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Een fantastisch bedrijfsrestaurant Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd Gebruik van onze vernieuwde sportschool met begeleiding van een personal trainer Sollicitatieprocedure Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, dan belt één van onze recruiters je op om telefonisch kennis te maken en aanvullende vragen te stellen. We bespreken daarna je sollicitatie met de teamleider van jouw afdeling en dan volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!

ApplyBack to overview
ChipSoft