Internship

Werkstudent Tax

Amsterdam
Student / Recent Graduate
EY
Finance

The Job

Onze belastingadviespraktijk is marktleider in Nederland en helpt klanten hun fiscale positie te beheersen en te voldoen aan verplichtingen op het gebied van wet- en regelgeving en rapportage. In je werkstudentschap krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken en te groeien binnen het fiscale domein.

De uitdaging - What future are you building towards?

Als werkstudent binnen de Tax Talent Class start je op 1 januari, 1 april of 1 september. Je bouwt bij ons direct een netwerk op waar je de rest van je carrière profijt van zal hebben. Je krijgt gedurende je werkstudentschap intensieve soft skills trainingen, waardoor dit programma uniek is. Het werkstudentschap is de ideale start van je fiscale loopbaan, omdat je relevante praktijkervaring opdoet die vergelijkbaar is met de taken van consultants. Vanaf de allereerste dag werk je samen met collega’s van alle niveaus aan projecten voor verschillende opdrachtgevers.

Ons team - Do great minds always think alike?

Binnen Tax onderscheiden we verschillende specialismen: Business Tax Services, Indirect Tax, People Advisory Services, International Tax and Transactions Services, Transfer Pricing, Tax Accounting and Risk Advisory, Global Compliance and Reporting en Financial Services. Binnen al deze specialismen bieden we de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan.

Waar kom je te werken?

Ons kantoor in Amsterdam bevindt zich op de Zuidas: een bruisende plek waar veel bedrijven zijn gevestigd. In onze Cross Towers worden maar liefst 1000 mensen per dag bij binnenkomst verwelkomd door Anouchka en Lucia. Heb je nog niet ontbeten? Dan maakt Taib zijn speciale smoothie voor je of gewoon een lekkere cappuccino. In de lunchpauze staat het team van Hans en Mehdi voor je klaar met een verse lunch. Voor een adembenemend uitzicht op Amsterdam ga je naar de 22e verdieping. Samenwerken krijgt door de Wavespace een nieuwe betekenis. Deze High-Tech omgeving brengt wereldwijd klanten en collega’s virtueel samen!

Wat je gaat doen: How can you make a lasting impact in a rapidly changing world? Wat ga je doen?

Je ondersteunt de teams met het informeren van klanten over de vormen, kansen, consequenties en verplichtingen in belastingen. Je haalt het maximale uit jezelf met behulp van je persoonlijke buddy, die jou regelmatig van feedback voorziet Een werkstudentschap is voor jou de ideale mogelijkheid om te ontdekken of je na je studie als consultant binnen EY aan de slag wilt.

Wat wij zoeken: Where do you start if you want to change the world? Wat zoeken wij?

Je volgt een fiscale studie, zoals Fiscaal recht of Fiscale economie en zit in eind bachelor of master fase. Let op: voor enkele afdelingen binnen EY Tax is het ook mogelijk om als werkstudent aan de slag te gaan met een financiële, economische of technische achtergrond. Ervaring is niet nodig, motivatie en affiniteit voor een specifiek team wel. Je beschikt over een goede mondelijke en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als de Engelse taal.

Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!

Read Full Job Desciption⬇️