Full-Time

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

Nederland
Student / Recent Graduate
Vlammrs
Business & Management

The Job

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

Ontdek het antwoord op deze vraag terwijl je bouwt aan je skills en je cv in het Vlammrs ontwikkelprogramma voor Young Data Professionals!

Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige start-up binnen de Ormit Talent Group. Vlammrs helpt ambitieuze young professionals aan een carrièrestart in data. Vlammrs profiteert als dochter van Ormit Talent van het netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van talent ontwikkeling en traineeships.

Over Vlammrs Tijdens ons data traineeship van 26 maanden dopen we je om tot Vlammr en ga je direct als data professional aan de slag bij onze opdrachtgevers. Hier krijg je de kans om in een veilige omgeving theorie om te zetten in praktijk onder begeleiding van ervaren professionals.

Zo onderzoeken we samen welke invulling van het datavak het beste bij jou past. Naast het traineeship bieden we je een uniek ontwikkelprogramma aan, waar je onder de vleugels van gediplomeerde coaches trainingen en workshops volgt gericht op je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat we verder bieden Hierboven heb je gelezen waarom het Vlammrs ontwikkelprogramma de leukste en meest waardevolle kick-start van je carrière in data is.

Natuurlijk horen daar ook mooie arbeidsvoorwaarden bij:

Een startsalaris tussen € 3.065,- en € 3.685,- bruto per maand, afhankelijk van je fulltime relevante werkervaring. Onkosten- en telefoonvergoeding van € 50,- netto per maand. Mobiliteitsbudget dat je kunt inzetten voor een NS business kaart, bijdrage aan een leaseauto of eigen vervoer. 8% vakantiegeld. 20 vakantiedagen + jaarlijks 4% flexbudget om 7 extra vakantiedagen te kopen of je salaris te verhogen. Jaarlijks een werkdag om te besteden aan vrijwilligerswerk

En niet te vergeten: € 45.000 aan trainingen en coaching voor je data skills en persoonlijke ontwikkeling.

ApplyBack to overview
Vlammrs