Full-Time

Transaction Graduate Program

Netherlands
Student / Recent Graduate
EY
Business & Management

The Job

(Bijna) afgestudeerd in Finance, Business of een exacte studie, maar weet je nog niet precies wat bij jou past? Geen probleem! Heb je wel al een idee waar jouw ambities en talenten liggen? Ook goed!

De uitdaging - What future are you building towards?

Binnen Strategy and Transactions onderscheiden we namelijk acht sub-servicelines: Mergers & Acquisitions, Transaction Diligence, Valuation Modeling & Economics, Transaction Strategy and Execution, Debt Advisory, Real Estate Advisory Services, Infrastructure Financial Advisory en Turnaround and Restructuring Strategy. Je solliciteert naar een functie binnen één van deze sub-servicelines. Het Transaction Graduate Program biedt jou de mogelijkheid om te tijdelijk te roteren naar één of twee van de andere subservicelines, zodat je je kennis kunt verbreden. Je kunt ook blijven werken voor jouw sub-serviceline. Middels het Transaction Graduate Program kun jij je razendsnel ontwikkelen tot een van de beste consultants binnen de serviceline Strategy and Transactions.

Het kantoor - Waar kom je te werken?

Strategy & Transactions zit verspreid over de kantoren: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Wat je gaat doen: How can you make a lasting impact in a rapidly changing world? Wat ga je doen?

Je werkt aan complexe en uitdagende projecten in een dynamische en innovatieve omgeving. Je werkt voor klanten (multinationals, familiebedrijven, private equity-fondsen en financiële instellingen) in het binnen- en buitenland in zeer uiteenlopende sectoren. Je volgt samen met andere trainees diverse trainingen die gericht zijn op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Je bent onderdeel van een netwerk waar diversiteit, teaming en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Je krijgt een buddy die jou begeleidt en regelmatig van feedback voorziet, zodat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat wij zoeken: Where do you start if you want to change the world? Wat zoeken wij?

Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire master in de richting van Finance, Business of een exacte studie. Naast jouw studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk zeer goed. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Je hebt interesse in fusies en overnames alsmede in vraagstukken op het snijvlak van strategie, operations en finance. Je bent leergierig, ambitieus, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht, flexibel en je bent een teamspeler die graag duurzame relaties opbouwt met zowel collega’s als klanten.

Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld pas solliciteren wanneer zij aan alle gestelde criteria voldoen, terwijl mannen gemiddeld solliciteren als zij aan 6 van de 10 eisen voldoen. Heb je interesse in deze vacature, maar twijfel je over enkele criteria? Twijfel dan niet om te solliciteren!

Wat wij bieden: Is everything that counts being counted?

Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset, korting bij Healthcity en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren. Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor, bij de klant of vanuit een ander Europees land (tot 20 werkdagen per jaar). Thuiswerkplekregeling: om je thuiswerkplek optimaal in te richten stelt EY de volgende middelen voor jou beschikbaar: bureaustoel, zit/sta bureau, externe monitor, bureaulamp, (bluetooth) headset en een groot extern toetsenbord. Laptop en smartphone: je hebt recht op een laptop en smartphone met zakelijk abonnement. Salaris: naast je vaste salaris kun je, afhankelijk van de financiële prestatie van EY, in aanmerking komen voor een bonus. Ook heb je recht op een onkostenvergoeding (functie afhankelijk) en een internetvergoeding van €40,- netto per maand. Vrije dagen: je hebt recht op 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen in te kopen. Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt je te ontwikkelen als je dat wilt. We bieden je de mogelijkheid aan om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen. Bijvoorbeeld het behalen van een MBA om jouw skills op het gebied van Leadership, Business en Tech te verbreden. Mobiliteitsregeling: Draag direct bij aan onze ambitie om in 2025 de CO2-voetafdruk van EY te verlagen tot nul. Met onze regeling kies je zelf voor de meest uiteenlopende duurzame opties. Denk aan het gebruik van leasefietsen, elektrische deelscooters, elektrische deelauto's, flexibele leaseauto's en verschillende abonnementen voor het openbaar vervoer. Een app geeft je inzicht in jouw CO2 voetafdruk. Fietsregeling: financier de aanschaf van jouw nieuwe fiets vanuit jouw brutoloon (aankoopbedrag verdeeld over 12 maanden) of vanuit jouw bovenwettelijke vakantie-uren saldo. Pensioen: vanaf jouw start bij EY bouw je pensioenkapitaal op. Iedere maand stelt EY een premie beschikbaar voor jouw pensioen. Ook is er de mogelijkheid om vrijwillig extra bij te sparen.

Read Full Job Desciption⬇️