Full-Time

TRAINEESHIP SAP & CONTROL

Rotterdam
Student / Recent Graduate
Profource
Finance

The Job

Wil jij jezelf snel ontwikkelen? Veel vrijheid hebben en toch de begeleiding die je nodig hebt? In dit Traineeship SAP & Control ontwikkel jij jezelf tot Consultant. Start direct met een vast contract in een team waar veel ruimte is voor creativiteit en innovatie!

Dit Traineeship is bedoeld voor doorzetters die geen uitdaging uit de weg gaan en de ambitie hebben om zichzelf verder te ontwikkelen in hun vakgebied. We zoeken naar startende talenten in het werkveld, die klaar zijn om hun carrière vorm te gaan geven en te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

Als SAP & Control Trainee ga je actief op zoek naar manieren om bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers te optimaliseren en te verbeteren. Je analyseert de processen van de opdrachtgever en geeft advies over mogelijke verbeteringen en oplossingen. We geloven in een win-win situatie. We streven er niet alleen naar om onze opdrachtgevers tevreden te stellen, maar ook om jou als trainee te laten groeien in de wereld van SAP en Control. Door te leren van elkaar en ervaringen te delen, maar ook door fouten te kunnen maken en daarin begeleidt te kunnen worden, krijg je in ons team de mogelijkheid om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen.

Dit ben jij

Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn on point! Jij wil graag nieuwe dingen leren en zoekt altijd naar verbetering. Problemen? Die zijn er om op te lossen! Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

De kennis die je tijdens jouw (bijna) afgeronde HBO-/WO opleiding hebt opgedaan, ga jij bij ons in de praktijk inzetten; Jij gelooft erin dat je alles kan. Als je maar bereid bent om hard te werken.

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

Direct vast bij ons in dienst, omdat wij vertrouwen hebben in jou! Een startsalaris van €2727,- inclusief vakantiegeld; Drie evaluatiemomenten in het eerste jaar, waardoor je tot €400,- bruto kan stijgen in salaris! Een leaseauto met tankpas of reiskostenvergoeding, omdat niet elke klant om de hoek is; Hybride werken, afhankelijk van de klant; Een bruto bonusregeling. Hard werken wordt beloond; Een goede pensioenregeling; 26 vakantiedagen; Eindeloze ontwikkelmogelijkheden door duizenden cursussen via Udemy Business Academy, en meer dan 100 opleidingen waar jij uit mag kiezen!

Read Full Job Desciption⬇️